Лакомията на Каракачанов да гепи всичко уби „Обединени патриоти” (скоро Гешев ще чете обвинителни актове)

0 3 755

Името „Патриоти” беше единственото патриотично нещо в коалицията на трите партии. Лакомията на Каракачанов да гепи всичко докара пълния разпад и до самоликвидацията на тази фейк коалиция.

Вече всички са аут, а някои от тях ще минат през следствените арести и подсъдимата скамейка като изкупителни тлъсти жертви. Присъдата им в политиката вече е прочетена. Скоро Гешев ще чете и обвинителните актове.

Това написа във фейсбук бившият евродепутат – журналистът Николай Бареков, установи репоретр на Narod.bg.

В този тон бе и изказване на един от стожерите в „Обединени патриоти” – Волен Сидеров. Според лидера на „Атака” Каракачанов превърнал Министерството на отбраната в агенция за недвижими имоти.

Реклама

„Той ги продава под предлог, че било скъпо да се поддържат. В същото време даваме 3 милиарда за рисунки на самолети“, категоричен е той, допълвайки, че като част от НАТО САЩ са могли да ни подарят изтребители, както са сторили и с Египет и Индонезия.

„Когато през 2016 година формирах тази коалиция, защото аз бях създател и мотор тогава, за да издигнем Каракачанов на президентски избори и да вземем трето място, което той и в най-добрите си сънища не е мечтал, тогава хората искаха това обединение. В последствие станахме трета политическа сила”, обясни председателят на ПП „Атака“ пред БНТ.

„Станах неудобен на моите партньори (бел. ред. – ВМРО и НФСБ), тъй като започнах да им посочвам, че не управляват правилно”, добави той.

Сидеров уточни, че не е искал нито един от членовете на коалицията да участва в правителството, но Каракачанов и Симеонов са станали вицепремиери.

Според него Валери Симеонов е станал зам.-председател на Народното събрание след серия от гафове в изпълнителната власт.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.