ПАРОДИЯ: Любовницата на Валери Симеонов се маскирала като клиент по хотелите (Марияна Николова май не я слуша главата)

0 3 890

Вицепремиерът Марияна Николова, която прави политическа кариера покрай своя любовник Валери Симеонов, май не я слуша глава?! Министърът на туризма правела проверки по хотели и ресторанти като таен клиент, понякога дори с качулка, призна простосърдечно самата тя в ефира на Нова телевизия.

„Дали ще бъда с качулка, или не, зависи от времето, но аз ходя по местата за настаняване и изхранване като таен клиент. Мога да ви уверя, че бизнесът спазва мерките. Аз правя внезапни посещения, за да съм сигурна, че хората могат да бъдат спокойни, посещавайки тези места“, изцепи се в студиото на „Здравей, България“ по Нова тв вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова.

Тя добави, че е в постоянен диалог със здравния министър проф. Костадин Ангелов и обясни, че животът и здравето на хората са приоритет.

„При нас мерките са балансирани. Много е важно икономиката да работи и в същото време да пазим живота на хората. По отношение на туризма – той не е само изхранване и настаняване. Ние трябва да наблюдаваме тенденциите. Към този момент март месец изглежда реална възможност за отваряне на този бранш. Въпросът е да има баланс при стриктно спазване на мерките“, твърди Николова.

„Каквито и мерки да въведем, ако хората не са наясно, че те трябва да се спазват, то те няма да имат голямо значение. Надявам се броят заболели да не се увеличава и призовавам към дисциплина“, добави вицепремиерът.

Реклама

„PCR тестовете са гаранция за това, че в страната влизат хора, които не са болни. Това е мнението на проф. Костадин Ангелов. Антигенните тестове са приравнени към PCR и това е една алтернатива за туризма. Те стават много бързо и са много по-евтини“, обясни Николова.

„Помощите са зависими от административни правила и процедури. В държавната администрация хората работят в условията на пандемия, но ние правим всичко възможно да разгледаме всички заявления и да разплатим средствата. Във всички случаи държавната администрация трябва да работи така, че хората да получат навременна помощ“, каза министърът на туризма.

„Няма единно решение в Европа по отношение на ваксинационните паспорти. Разбира се, ваксинацията е в голяма помощ на туризма, защото тя дава едно спокойствие. Това обаче е доброволен акт и ние не можем да задължим хората.

Аз бих препоръчала на хората от бранша да го направят. На този етап няма решение влизането в страната да бъде позволен само за ваксинирани срещу COVID-19. Има опция лицата, които са ваксинирани, да се следят с регистър, за да има спокойствие за туристите, които влизат в България“.

„В продължение на 30 години ние имаме отрицателен тренд по отношение на демографията и прираста на населението. В настоящата пандемия ситуацията е още по-сложна. Около 121 хиляди души обаче се завърнаха при своите семейства в България в разгара на тази криза.

Има тренд към завръщане на наши сънародници в България. Тенденцията е да се залагат редица мерки, които са в социалната сфера. Младите семейства трябва да бъдат стимулирани да имат повече деца и все повече българи да остават в страната“, каза още Николова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.