Стана ли ви ясно? Ангел Кунчев №8 в листата на ГЕРБ (ето защо доцентът изпълнява поръчките на Бойко)

0 2 908

Сега стана ли ви ясно защо доц. Ангел Кунчев приглася на всички щуротии, измислени от Бойко Борисов и сие, за да ни държат като затворници с аргумента, че бушува коронавирус? Доцентът е бил кандидат за депутат от листата на ГЕРБ в родния Симеоновград, научи Narod.bg.

Новината ни бе потвърдена от непримиримия враг на инсинуациите на властта – доц. Атанас Мангъров.

Никога досега не съм използвал коронавируса за политически цели. Така пред телевизия „Евроком“ отговори доц. Мангъров на здравния министър проф. Костадин Ангелов, който каза, че е важно са се разбере дали Мангъров прави политически изказвания, употребявайки темата за коронавируса.

„Това го чувам от министъра на здравеопазването, което е едно чисто политическо назначение“, допълни инфекционистът.

Той припомни, че главният държавен инспектор доц. Кунчев е бил в листите на ГЕРБ през 2017 г., а през 2019 г. е трябвало да влезе в Народното събрание на мястото на депутата Делян Добрев.

Реклама

Справката ни показва, че тогава доц. Кунчев е бил кандидат за депутат от ГЕРБ от хасковския район. Бил е номер 8 в листата.

На сайта на ГЕРБ даже са пуснали следната визитка на доцента:

8. Д-р Ангел Иванов Кунчев- Симеоновград

Д-р Ангел Кунчев е на 58 години, роден е в Симеоновград. Д-р Ангел Кунчев е главен държавен здравен инспектор.  Завършил е  Медицински институт в Пловдив. От 1986 г. работи в отдел „Противоепидемичен контрол“ в ХЕИ-Хасково.

През 2001 г. преминава на работа в отдел „Противоепидемичен контрол“ в Министерство на здравеопазването. От  2008 г. до сега е директор на отдел „Надзор на заразните болести“ в Министерство на здравеопазването

Ето и ЛИНК към политическата завера на хунтата

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.