Сигнал до Narod.bg: Нови разкрития за спалнята в Бояна! Източник от НСО проговаря!

0 7 665

Лице с инициали ББ привиквал дамите, които напират да се кандидатират за депутати в следващия парламент, на личен разговор в спалня във вила в „Бояна”. Това се твърди в сигнал до Narod.bg наш читател, който явно има връзки в Националната служба за охрана (НСО).

Според източника ни БиБи Кинг, както ще го наричаме за по-благозвучно, е предприел отчайваща PR стратегия на старта на предизборна кампания 2021 г. Понапълнялата покрай министерските софри Севдалина Арнаудова, която вече народът нарича Шиширезада, е тази, която задава пиар ходовете на Баце, но след толкова години нейните номера са предсказуеми и здраво са се поизтъркали.

Този път авери на ББ му подсказали, че любовната заигравка с Наталка Трифонова ще му изиграе лоша шега по време на изборите. Дамата не блести с особен интелект, трудно държи езика зад керамичните си зъбите и разправя всичко, що види и чуе, на колежки и приятелки, които пък го разнасят по цяла София.

Последната седмица някои медии здраво са се впрегнали да обясняват навсякъде как Трифонова вече е свободна, търси си пореден мъж, даже била зарязана от гадже – бивш министър. А тя глуповато премига в ефира на bTV все едно не знае за какво става дума, обяснява нашият източник.

Е, да де, но много бързо някак се забравиха едни други твърдения, които тя гордо разпространяваше сред всички колеги – за съобщенията от ББ, свалките му и любовните им преживявания и провали.

Нещо, което и шофьорите на БиБи Кинг също разправяха наляво и надясно из София в от есента на 2020 г. Така натирената синоптичка продължава да прави глуповати изказвания на работното си място, с които само потвърждава обратното на всички професионални напъни на Шиширезада да я разграничи от вече възрастния й покровител.

Реклама

Например, ни в клин ни в ръкав, Трифонова с възторг посрещнала новината, че ще се отварят залите за танци, за което лично била помолил докато правила масажи в известната вече спалня с чекмедже. Тя поддържала формата си с танци, затова те скоро ще отворят по нейно желание, разказва на ушенце тя. Факт е, че и без това не се чу никакво друго разумно обяснение от Министерски съвет за нуждата от работещи танцови зали.

Наталка поделя тихомълком на близки, че измолила ББ в миг, когато я застигнали други мрачни слухове за него. Тя вече губила надежда, че ще е единствена в сърцето му, защото се оказало, че той здраво се е заел с подбор на кандидатки за изборните листи.

Всички нови дами, желаещи място в тях, минавали на аудиенция, което рязко обърнало вечно слънчевото настроение на напористата синоптичка в облачно.

Досегашните участнички и депутатки в листите на ГЕРБ вече били проверени. Най-шокиращи за нея били насмешките сред личната охрана на ББ с новия областен шеф на ГЕРБ-Кюстендил Даниел Данчев.

Новият функционер толкова се мазнил, че завел за запознанство при него приятелката си с предложение да я прави депутат. ББ  обаче нагло му казал да я остави за малко, за да си „поговори“ по-задълбочено с нея насаме…, а смотльото си излезнал, пише още в сигнала до Narod.bg.

Най-вероятно сега и двамата ще са депутати, тъй като „входната такса“ била платена. Гардовете разправяли случката с такава забава, че това стига и до нежните ушите на Наталка Трифонова. Е, тя поне ще може да си танцува на свобода – залите са отворени, завършва читателят ни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.