Петя Славова остава без палата в Банкя, мъжът й я заряза и заживя при любовница на Бойко Борисов?

3 105 524

Най-богатата българка – банкерката Петя Славова, може да остане без палата в Банкя, където е съседка на премиера от СИК Баце Борисов. Имението се намира насред 20 дка парк. Актуалната тема сред хайлафа днес е ще остане ли без дом разделената с мъжа си мултимилионерка от с. Дъбово, общ. Мъглиж?

Елена Карабойчева измести банкерката

Ако се вярва на посещавали палата в италиански стил, земята под него била на съпруга й Светослав Радев, който заразя Петя Славова заради старлетката Елена Карабойчева, която играеше медсестра в сериала „Откраднат живот”.

В момента Светослав Радев живеел край околовръстното шосе в комплекс на бизнесдамата Мая, която 2 съдийки в едни скандални записи осветлиха като любовница на министър-председателя Бойко Борисов. Според някои наши източници двамата се били разбрали по въпроса с къщата и земята – да останат за Славова. Според други играта тепърва започвала и всеки държал другия с по нещо. А каква ли е истината?

Тъжен и самотен рожден ден изкара на 20 януари най-богатата българка Петя Славова.

Драмата започна още от миналия й, когато Елена Карабойчева обяви, че има нова любов. Тогава това беше кодирано съобщение, което е разбрала само собственичката на банка, която без друго си има достатъчно грижи по бизнеса: припомняме скандалите със 140 млн. евро, които си искат от трезора парламентът на Венецуела и американското правителство чрез US посланика, разкритията на Биволъ за сметките при нея на Вълка от София – международен аферист от израелски произход, когото най-накрая предадохме на австрийските и немските власти да го нищят, както и гръмването на световната перачница Финсен отново с участие на клиенти на банката, пише 19 минути.

Всъщност, именно стабилността на бизнеса на най-богатата българка е причина да ви занимаваме с това и прави темата обществено значима – все пак И-банк е единствената у нас, която не мина и българските, и европейските тестове, след първите се забави и с изпълнението на наложените изисквания от БНБ.

Реклама

Нейната личностна устойчивост е фактор №1 във финансово – индустриалната група на Славова, която тя управлява ръчно. А оттам за цялата ни банкова система в преддверието на еврото. Самият факт, че при ръст на цялата банкова система в последния си отчет пред БНБ – за полугодието, Инвестбанк декларира намаление на активите с 13 млн. лв. на годишна база, което е огромна сума за малка семейна банка като нея е достатъчно доказателство, че собственикът на една такава институция е обществена фигура, чиито личностни предизвикателства са обществено важни.

Целият ни елит вече е наясно и само за това говори – Славова официално е разделена от своя спътник в живота над 12 г., а от 2010 г. и законен съпруг Светослав Радев. И това става в момент, когато този свят бе напуснат от човека, който я направи банкерка – всемогъщия генерал от ДС Любен Гоцев, когото тя лично проводи на погребението му.

Говори се, че съпругът Радев е последвал примера на своя най-близък приятел – Анатоли, който по-рано се раздели с тв водещата Цветанка Ризова. Двете семейства бяха неразделни. И двамата авери вече са със значително по-млади дами.

Даже възстановеното приятелство с шефката на 24 часа, както и обясненията в любов във вестника за рождения ден на Славова едва ли са способни да усмихнат красивата банкерка, която е легенда още с първата си фирма Саюри – по името на гейшата от прочутия роман, учредена и действала в зората на демокрацията. Защо ли?

Скандалът в банкерската фамилия не спира дотук, ако се вярва на източници в светските среди, близки до извора. Раздялата на Славова я е противопоставила и на нейната дъщеря Жени, която е двойка с Анатолий Радев – сина на мъжа на банкерката. Двамата родиха на родителите си общо внуче преди 5 години.

Досега Жени беше основен фактор в бизнеса на майка си и управляваше немалка част от него – особено най-проблемния – хотелиерския, който е тясно свързан с интересите на семейната банка, стояща зад веригата й. Но е била отстранена, ако се вярва на новините в олигархичната прослойка.

Напомняме, че още като ученичка Жени стана миноритарен акционер – с 6,79% от холдинга, собственик на банката, за което получи специално одобрение от БНБ.

А в споровете около ръководството на банката се намеси и арабският инвеститор, който за 8 години й наля поне 100 млн. лева и така на практика я спаси в поне 3 опасни момента.

3 Коментара
 1. Tony казва

  Измислена аристокрация,богаташи и банкери!

 2. Пламен Трушев казва

  Не знам колоко Петя Славова или Инвестбанк клатят държавата, но с такива публикации някои определено клатят държавата ! Всеки знае че банка и муха се убиват с вестник ! Всеки милионер по света ще Ви каже : “ Не ме питай от
  къде съм изкарал първият милион !“ По същата логика дайте сега да съдим Швейцарските банки че още съхраняват нациското злато…..

 3. Данчо казва

  Ами дай да не я съдим,защото като блеснала тук и там в София на коктейли или на Златни пясъци момичето от провинцията вече като жена на предприемач(Дорелов)взел че я забелязъл мръсникаГоцев който умря без нищо да му се случи ей тъй от старост създал и тим и един от двама тримата организирал мутренския преход и ограбването на държавата че тъз засукана блондинка му станала гейша неговото вдъхновение на един мръсник генерал от която държанка направил банкерка със парите на народа за сметка на стотици хиляди милиони българи умни и можещи умрели в бедност със разбити съдби или прокудени и затрита държава.
  Дай да не я съдим защото видиш ли я ти Гоцето откраднал едни държавни пари дал й ги сигур да ги препере и да му гивърне както и на тия с куфарчетата и от там нататък банката си остава за нея да си работи.Дай да не я съдим любовницата от мътните години дето станала някой със краден държавен капитал-още им сърбаме попарата но тя банкерка а оня в гроба.И първата й фирма със име на гейша даже не я е срам нещо като „любовница“ еоод.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.