Бастун на Баце върти любов с ретро Мата Хари (много СКАНДАЛНИ снимки!)

0 13 288

Бившият военен министър Николай Ненчев, който от земеделски лидер се превърна в бастун на Бойко Борисов, отново блесна в медийното пространство след безличния си мандат на „Дякон Игнатий“ 3, но този път не с антируски послания, а с любовница тип ретро Мата Хари с взривоопасно минало и с връзки с олигарси в Москва.

Преди няколко дни Ненчев и палавата нотариус Линка Чуткина се появиха на кадри от Танзания на мача на Тервел Пулев с Викапита Мероро. Прегърнати, двамата демонстрират повече от приятелски отношения.

Любопитната подробност е, че до 2019 г. Чуткина бе спрягана за любовница на бившия созополски кмет Панайот Рейзи и основна топла връзка между него и обвинения олигарх Николай Банев.

Чуткина е нотариус в Несебър понастоящем, а кантората й обслужва огромна част от сделките по Южното Черноморие, особено за жилища, собственост на руснаци, пише Lupa.bg.

Реклама

Името й обаче два пъти влиза в медийни скандали – първо през 2009 г., когато лъсна с порно кадри, заснети с мобилен телефон, изпратени до колегиите в няколко областни центъра, а след няколко години и като незаконен притежател на боеприпаси.

Малко преди секс скандала тя се отписва от Адвокатската колегия и се посвещава изцяло на нотариалната работа.

Някогашната общинарка от Съединение става и обвиняема от съда в турския град Къркларели, но не се признава и за виновна за незаконен пренос на боеприпаси от България за южната ни съседка.

Според турското обвинение Чуткина ще трябва да отговаря в съда за незаконното пренасяне на общо 430 патрона, разпределени в картонени кутии, открити на митницата в Дерекьой на 26 ноември 2016 г., в личния й автомобил. Тогава се говори, че и Рейзи е бил в колата.

Източници твърдят, че шефът на БЗНС и бивш военен министър бил буквално омагьосан от Линка Чуткина малко след края на мандата му през 2017 г. Познанството им датирало обаче още от 90-те години покрай СДС.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.