Деребей на Баце прибра милиони от обществени поръчки, дари джиесем за 200 лв. на второкласничка

1 1 935

Мултимилионерът Гюнай Хюсмен, прескочил без никакви скрупули от депутат на ДПС в поста областен управител на Разград от листата на ГЕРБ, подари джиесем за 200 лева на второкласничка от с. Стражец! Каква щедрост, каква грижа за хората…

Уловката е, че Гюнай Хюсмен, много близък до Баце, е прибрал няколко милиона от обществени поръчки, преди да се „охарчи” за телефон под радостните възгласи на платените медийни мисирки.

Реклама

Новината в регионалните сайтове е доста захаросана – областният управител Гюнай Хюсмен сбъдна мечтата на второкласничката в ОУ „Елин Пелин“ в село Стражец Мергюл Димитрова да има смартфон. При посещението на Хюсмен в училището на 22 януари тази година детето споделило, че това е най-голямото му желание. Областният управител е купил нов апарат с лични средства. Малката Мергюл е оставена на грижите на баба си и дядо си, а те не разполагат с много средства.

„Ангажирах се да търся възможности да помогна с изграждането на вътрешни тоалетни и с осигуряването на 10 лаптопа и 4 климатика за учебното заведение. Дано да успея, защото това е важно за училището. Колективът и директорката Диана Петрова заслужават подкрепа, защото са много отдадени на децата и на работата си“, заяви Гюнай Хюсмен, който управлява кола за 250 000 лева с мутренския номер РР 888888.

Вчера пък областният управител помогна на социалнослабо семейство с три деца в село Севар. Той дари на Изет и Лейман Мустафа няколко кашона хранителни продукти, почистващи и перилни препарати, купени с лични негови средства.

„Благодарим от сърце! Никога не сме предполагали, че областен управител ще дойде на крака у дома ни, за да ни помогне в този труден за нас момент“, каза съпругът Изет. Жена му Лейман сподели, че особено през студените месеци фамилията трудно свързва двата края. „Благодарение на г-н Хюсмен ще успеем да преживеем по-спокойно зимата“, умилква се Лейман.

Хюсмен е същият „щедър” политик, който дръпна ода за Бойко Борисов на сбирката в София Тех Парк под погледите на 5000 зорлем доведени „фенове”. Партийната излагация завърши с побой над неудобни и дърпането на журналисти, отразили „неправилно” ситуацията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.