КРАЙ! ББ взе Нова телевизия, командва по GSM-а Виктор Николаев, Шехерезада юрка новия шеф Илия Дафов

1 8 103

Кой взе Нова телевизия? Тъй като въпросът КОЙ стана особено актуален в последните години, ви пиша, за да ви разясня КОЙ взе Нова телевизия. Този въпрос няма да бъде зададен от моя колега Виктор Николаев, защото той много добре знае.

Няма да бъде зададен и от новия шеф в новините – Илия Дафов, който също като Антон от другата телевизия  никога не е забелязван с жена. А отговорът е ББ. Боби Браун, от Америка.

Пише ви разочарован от поредното фиаско служител на Нова. Защото този път е толкова ясно, че ББ (Боби Браун) е новият собственик.

Викторчо се чува всекидневно с него, а редакторчето със скромна биография Дафов е на директно командване при Шехерезада. Броени месеци преди изборите Боби Браун реши да овладее еднолично телевизията, за да има пълен контрол над съдържанието.

Реклама

За парите пък ще отговаря – Спас. Онзи, който фалира отбора на народа.

Явно Спас трябва добре да разучи финансовите потоци, защото всеки ден идва до телевизията.

За сметка на това бутафорните чужденци, на които се приписва собствеността, бяха разходени в офиса по тъмни доби преди дни и оттогава нито някой ги е виждал, нито чувал.

А до изборите се очаква бруталия! Много яка бруталия!

Сигнал от Иван Иванов до сайта „Афера”

1 Коментар
  1. Емил Стнаоев казва

    Продажбата на нова тв се извърши за отплата от Новите Собственици на БТК към Тиквонии. Той уреди тези да купят БТК по занижена цена, като ограби КТБ .Изобщо това си е далавера за пълнене на чекмеджето му .

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.