Валери Симеонов се гаври с протестиращите – показа им среден пръст (народът му отвърна с „Уууу, боклук”) ВИДЕО

0 2 485

Среден пръст показа лидерът на НФСБ Валери Симеонов на протестиращите ресторантьори в София. Над 4000 души от цялата страна са се събрали в този час в „Триъгълника на властта“, за да изразят недоволството си от поредното отлагане на отварянето на заведенията.

На един от прозорците на Министерски съвет се показа Симеонов, който получи и обиди, и овации от недоволните ресторантьори, като в замяна им показа неприличния жест.

Жест, който със сигурност не отговаря нито на служебното му положение, нито на обстановката в страната и засилващото се напрежение, заради затворените обекти и хилядите хора, които са без работа.

Реклама

Междувременно протестът продължава да се увеличава. Движението е блокирано, а хората са категорични, че единственото, което искат, е да се върнат отново на работните си места, за да могат да изхранват семействата си.

Протестът е под надслов „Марш към свободата“, а всички са обединени от това, че заведенията трябва да бъдат отворени на 1 февруари. „Не ни убива вирусът, убиват ни мерките и липсата на работа“, гласят плакати на протестиращи, предаде „Трафикнюз”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.