Оставка! Деница Сачева друса гюбеци в кръчма на рожден ден, иначе ресторантите не работят, а?! (СНИМКИ)

0 5 808

Нов скандал с лицемерите от ГЕРБ – патерицата на Баце Деница Сачева е изловена да друса яки гюбеци и да мята люта ракия на рожден ден в кръчма, докато ресторантите остават затворени и хиляди работници от сектора са буквално обречени на глад.

Кръчмата, в която се вихрил купонът

В събота вечерта, 23 януари, министърът на труда и социалната политика се вихрила на як купон в заведението „Родопско ханче“. Подобно газене на закона в европейска държава би завършило с оставка, но у нас, където властва мафията ГЕРБ, такива престъпления просто се потулват…

СПА мотел „Родопско Ханче” се намира в пазарджишкото с. Варвара и има 12 стаи, ресторант и механа.

Реклама

Съученичка на Деница Сачева – Силвана, била рожденичка и пухкавата министърката се озовала в уж затворената кръчма барабар с майка си и осиновеното си дете.

С типичната си герберастка наглост Деница Сачева пристигнала, за да гази собствените си правила, със служебния автомобил и под охраната на НСО, като на следващия ден – неделя, пак държавната лимузина взела семейството й, за да го върне вкъщи.

Според източници на АФЕРА Сачева изрично предупредила да не се снима в кръчмата, докато течал купонът, на който корпулентната министърка наблегнала на ракията.

На забраненото от закона чалгарско парти едва ли са спазени някакви противоепидемични мерки напук на правилата, наложени от шайката ГЕРБ.

Според информацията Деница Сачева запазила 8 стаи за този уикенд, който предстои – 30-31 януари, в същата кръчма „Родопско ханче“. Дали социалният министър и кръчмарят, дал терен за чалга купона, ще бъдат глобени, както повелява законът?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.