Сигнал до Narod.bg: Вижте как мафията ГЕРБ е уредила дъщери, братовчеди, сестри, чичовци, вуйни и лели на държавна хранилка! (Перфектни данни за прокуратурата)

2 19 953

След статията „Кражби без край“, в която читател на Narod.bg разказа как кметът на Стамболийски Георги Мараджиев си построи луксозна вила на Цигов Чарк и подкара джип за 200 хил. лв., а в същото време се подписваше на фиш за заплата 2400 лв., на редакционната поща получихме още скандални подробности.

Новият сигнал до Narod.bg разкрива как гербаджии уреждат роднините си до пето коляно на държавната хранилка.

Оказа се, че много общински работници се хвалят из града, че са работили на вилата на Мараджиев. Не стига друго, ами ползва и властта си, да кара хората да му работят. Предполага се това са работници на БКС.

Не е чудно, че лятото парковете бяха оставени да тънат в боклуци и бурени.

Тогава кметът се оправдаваше. че нямало достатъчно работници. Как да има, като ги е пратил на вилата?

С това не се изчерпва скандалното управление. Оказва се, в тази община царува и „Шуробаджанащина без край“. Един истински образец на шайката.

Йорданка Бангова – главен финансист (Директор ФСД, АПО и ИО) всъщност е дъщеря на братовчедка на Мараджиев.

Реклама

Освен това е сестра на общинската съветничка от ГЕРБ Калина Игнатова. Двете сестри уредени от чичо си.

Друга служителка Пенка Богданова – главен специалист „Образование, култура и изповедание“ е жена на Стоян Богданов, председател на общинския съвет и на ГЕРБ. Последната заема две длъжности, тоест взима две заплати. Наглост! (По информация на Narod.bg Пепи Богданова е в общинската администрация още от 2012 г.)

Васил Топузов, който ръководи общинското дружество БКС, е съпруг на общинската съветничка от ГЕРБ Марияна Топузова.

Галина Доганова – главен специалист „УТ“ е майка на Николай Доганов – главен специалист „Контрол на строителството“. Двамата дори работят в една и съща стая.

Костадин Аврамов – директор дирекция „УТ, СП, ОС и ОК“ е съпруг на Василка Аврамова – старши счетоводител.

Надежда Пильова – Директор на ДГ „Слънце“ е майка на Владимир Пильов, общински съветник от ГЕРБ и председател на Младежи ГЕРБ Пловдив област. Narod.bg писа за неговите изцепки:

Елка Куманова главен специалист „Медии и връзки с обществеността“ всъщност е ПР на ГЕРБ още преди Мараджиев да стане кмет. Сега заплата и идва от данъкоплатците, но тя продължава да работи по партийните материали. Тя е главен редактор на сайта Стамболийски.ТВ, собственост на Мараджиев. В него се публикуват положителни статии за ГЕРБ.

Списъкът е огромен и всички са оплетени като свински черва. Няма случаен човек назначен в тази община.

Ето и таблицата с общинските служители ТУК.

2 Коментара
  1. Олейла казва

    Познатите соци адети- роднински назначения. И сега борбата е за служби и протекции: протежетата от БСП сещу протежетата от ГЕРБ. Всичките- доказано НЕКАДЪРНИЦИ, без конкурс. Поради което работата им на ключови позиции- само недомислия и поразии. Кражби и злоупотреби. Тези партийни шайки трябва да бъдат инкриминирани и изринати от всякакви упоравленски служби.

  2. Юсуф казва

    Всички са навързани като свински черва. Роднини- сестри , братовчеди и тук там по някоя държанка за цвет.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.