След яка платена любов с ББ Георги Харизанов яхна мерцедес за 300 бона

1 8 858

Шефът на проправителствената телевизия „Европа” Георги Харизанов се уреди с нов мерцедес за 300 000 лв., видяха папараците на „Уикенд”.

Докато любимият му вожд обикаля родината със служебен джип на издръжка на народа на предизборни срещи, наричани от него „инспекции“, Харизанов дава газ с чисто нова луксозна лимузина.

Преди да яхне S-класата, Харизанов кръстосваше столицата с овехтяло беемве, разказват очевидци. Преди няколко дни самообявилия се за анализатор Харизанов паркира чисто новата си S-класа зад бившия хотел „Радисън”.

Слизайки от автомобила, той събра погледите с мургав тен, който се дължи или на зимна морска почивка в екзотичен курорт, или на чести посещения в соларно студио.

Реклама

Харизанов бе пременен в анцунг и маратонки на скъпа спортна марка. Излязъл от колата си, той сложи на лицето си маска с филтър. След което с бодра крачка и свъсен по консерваторски поглед се отправи към намиращо се в близост бистро, предлагащо храна за вкъщи. В заведението си купи блюда от обедното меню, които персоналът му опакова в хартиен плик.

Георги Харизанов е доста недолюбван от голяма част от партийния актив. През лятото Харизанов влезе в остър конфликт с депутата от гражданската квота Георги Марков.

Narod.bg припомня, че бившият конституционен съдия избухна през лятото с гневен статус във Фейсбук, гласящ: „С Харизанов и Сачева ГЕРБ е обречен. Ако Борисов си ги харесва, халал да са му. Въпрос на вкус. Каквото можах, направих за ГЕРБ заради Бойко и красивите герберки!“ 

Явно Харизанов е супер ценен кадър за ББ, тъй като в интервю за БНР тези дни Георги Марков в прав текст обяви, че Борисов му е забранил да коментира Георги Харизанов до изборите.

Според източници на Narod.bg точно Харизанов ще реди листите на ГЕРБ за предстоящия напролет вот.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.