Деница Сачева е щастлива: Късно е за видеокамери на вота, ГЕРБ стягат измамите

0 3 250

Патерицата на Бойко Борисов – Деница Сачева, не можа да скрие радостта си пред Нова телевизия – прекалено късно е да се вкара видеонаблюдение в секциите като гаранция срещу далавери с бюлетините.

Ситуацията е абсурдна, тъй като видеонаблюдение се предлага повече от година, но шайката съвсем удобно не намери време да организира тази мярка срещу измами на изборите.

Според източници на Narod.bg, пожелали анонимност, ГЕРБ вече готвят подмяна на вота, като за престъплението са извадили 150 млн. лева от парите, заграбени в порочните обществени поръчки.

В училищата има камери, но не се знае доколко това ще помогне за честността на изборите. Гласуването по пощата също е несигурно, избълва поредния порция лъжи министърът на труда и социалната политика.

Реклама

Преговорите на Радев преминаха по доста странен начин. Президентът не покани СДС, но покани партии, които са в процес на заличаване, посочи Сачева при новата си атака срещу президентската институция.

„По-малките играчи настояваха за оставка, което означава, че са били подготвени и за по-ранна дата“, допълни министърът, който преди години публично нарече Бойко Борисов „рекетьор”.

„Всички решения за ваксините са изцяло медицински. Тук няма политика“, категорична е тя по повод по-малкото доставени ваксини у нас. Причината е, че страната ни е поръчала повече дози от медикамента на „АстраЗенека” и по-малко от Пфайзер и Модерна. Сачева обаче премълча, че ваксините на „АстраЗенека” ще се внесат от майката на евродепутата от ГЕРБ Ева Мейдел.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.