Пресцентърът на ГЕРБ към калинките: Щракате 4-5 хубави снимки и си измисляте с какво живота на хората се е подобрил (Няма обаче инструкции да се хвалят с корупцията)

0 2 580

Посред коронакриза със скандален недостиг на ваксини, ужасяващи нива на безработицата, преливащи реки, бедствено положение и колони тирове по границата, управляващите нагло минаха в предизборен режим.

Пресцентърът на ГЕРБ е спуснал до общинските ръководители на партията ново задание – да се похвалят с постигнатото до този момент, като направят и снимки.

Това става ясно от изтекъл скрийншот, публикуван във фейсбук страницата на Отровното трио.

Narod.bg го публикува по-долу:

Реклама

Указанията са да се подготвят „хубави снимки“ и текст за осъществените проекти и как те подобряват живота на хората.

„11 години ГЕРБ работи за себе си. Преди изборите обаче явно ще изтъкват, че едва ли не са работили за хората„, коментират от Триото.

Авторката на посланието Кръстина Маринова настоява да не се излагат само сухи факти и цифри, а да се наблегне на човешката страна.

Друг скрийншот показва, че писмото се разпространява по различните градове с уточнение да бъде сведено до ръководителите.

„Никой вече не им вярва на лъжите. Изтъкването няма да помогне, а само ще насъска още повече хората заради окрадени пари и нереализирани реално-необходими проекти„, коментират читатели във Фейсбук.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.