СВРЪХ НАГЛОСТ: Съпругата на Котарак №1 и близка до сърцето на Бойко стана почетен консул на Южна Корея

1 9 592

Хунтата на Бойко счупи нагломера – правителството направи Виолета Сечкова – съпругата на Котарак №1 от обкръжението на Баце Александър Сталийски, почетен консул на Република Корея!

Брюнетката от години е спрягана като особено близка до сърцето на премиера Бойко Борисов.

Реклама

Днес дойде новината, че по предложение на правителството на Република Корея Министерският съвет даде съгласие Виолета Сечкова да бъде назначена за почетно консулско длъжностно лице на Република Корея в България със седалище гр. Пловдив и консулски окръг, обхващащ територията на област Пловдив.

Виолета Сечкова е мениджър на „Синопойнт“ ЕООД“ – официален ритейлър на корейската компания „Самсунг“. От 2017 г. Република Корея има назначени почетни консулски длъжностни лица в гр. Варна и в гр. Бургас.

Вили Сечкова бе и сред заподозрените „прекрасни дами” за автори на снимките от спалнята на Баце, на които виждаме премиерът на „нанка” гол, а в чекмеджето да се диплят милиони евро в банкноти по 500 и кюлчета злато.

1 Коментар
  1. йораниа казва

    Е тя е близка в бб ибача ! От целата работа ТЯ и множество други пичелят, губи българскийо народ , но кой от гроб го брига за народеца ни!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.