Журналист разби маските: „Да, България” е новият харем на Доган

2 3 191

Журналистът Владимир Зарков нападна лидера на „Да, България“ и съпредседател на „Демократична България“ Христо Иванов, че е новата патерица на ДПС. Точният израз, употребен от Зарков, е „ДеБъ е новия харем на Доган”, установи Narod.bg.

Атаката срещу Иванов дойде като коментар на журналиста за последните събития около напиращия за нова алтернатива бивш министър в правителството на хунтата ГЕРБ.

Ето целия пост:

Преди време колегите от „168 часа“ извадиха финансов документ, който взриви страната: ДПС дава кредит на „Атака“, за да не умре партията на Волен Сидеров от глад.

Оттогава Лудия е момче за всичко на Валията – Златен пръст, Златна уста, Златно гърло…

Номерът с Волен Сидеров обаче се изтърка. Няма никой зад него – само жена и недостатъчен брой деца, за да влезе пак в парламента. Затова Валията си отгледа друг Волен, но редизайнван според изискванията на 2021 година – нетолкова луд, нетолкова емблематичен, нетолкова набиващ се на очи.

Днес Христо Иванов работи… „Волен Сидеров“!

Реклама

И внесеното от него искане за гласуване по пощата, от което печели само и единствено електората на ДПС в Турция, е просто поредното доказателство. А преди това колкото искаш…

Волен Сидеров скочи от 2 на 8 процента, когато тръгна с банда да громи джамии, да чупи прозорци на депесарски сгради. 21-а година е невъзможно да си такъв. Затова Христо Иванов отиде на „Росенец“ да си вдига рейтинга.

И от единия, и от другия спечели Доган. Зулумите на Волен втвърдиха ДПС-електората, който бе наплашен, че види ли този власт, ще изколи всички турци.

В координираната между ДеБъ и ДПС акция в „Росенец“, Бойкикиев си вдигна рейтинга, а Доган сплоти партията. И гласоподавателите.

Защо Христо Иванов отиде точно тогава на „море“? Елементарно, точно тогава се заговори, че Пеевски иска да открадне партията от Доган. И хоп протест на ДеБъ! А във вилата на Доган – всичкото Де Пе Се. Случайно? Не, много добре планирано. И излезе Доган по късите гащи, и електората му целуна ръка и стана ясно, че не е толкова болен от цироза, че още може да управлява. И продължи да управлява. Нито са му взели плажа, нито са му бутнали морския сарай.

И още нещо. Откакто е „обратен“ на властта, Христо Иванов не говори за ДПС. Той плюе Пеевски. И дотам. А Пеевски вече не е Доган, дори обратното, мразят се, но ги крепи финансовия инструмент. Е, чат, пат отронва Ристьо нещо и за Валията, но винаги след това намира начин да замаже положението. Може би защото майка му вика на Доган Меди…

А да сте чули „Демократична България“ да са създали поне една структура във вилаетите на Валията? Да сте чули да правят нещо в Кърджали? Не, няма и да чуете. Защо великият еколог Тома Белев, вместо да се спиртосва на „паветата“ не отде да направи в родния си град организация на партията-кърмилка? А и там има много комари за броене…

Защото явно и в ДеБъ всички са Дъ Пъ Съ, както казва Карадайъ! ПП: Помните ли как електорат на ДеБъ отиде до оградата на Валията на „Росенец“ да го моли да ги пусне до властта? Това казва всичко!

2 Коментара
  1. Марио казва

    Дай България явно са в скрита коалиция с ДПС и хората на Доган. Да очакваме обща коалицията след изборите?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.