Мафиотски трикове в Narod.bg: Мая Манолова стана омбудсман с помощта на Борисов и посредник – сестрата на Христо Ковачки (говори ОЧЕВИДЕЦ)

0 2 822

Поредният мафиотски трик с политически оттенък разкри източник на Narod.bg, пряк очевидец на партийното инженерство – Мая Манолова е станала национален омбудсман с помощта на Бойко Борисов и посредничеството на сестрата на олигарха Христо Ковачки – Красимира!

Историята е достоверна и е разказана от човек, присъствала на срамните събития.

Врътката започва на 30 Юли 2015 г. в стаята на БСП в парламента.

Мая нервно крачи напред-назад, прехапала устни. Звъни мобилният ѝ телефон,след кратък разговор червеното острие на БСП на бегом се изнизва от стаята.

Минути по късно се връща – нахлува видимо още по-напрегната и бързо набира по мобилния Красимира Ковачка, сестра на собственика на партията БДЦ – енергийният диктатор Христо Ковачки: „Бързо, Борисов ще откачи, вкарвай твоите да гласуват, Бойко обеща 14 души от ГЕРБ да не влязат в залата за гласуване, други 10 ще пуснат празна бюлетина…”

В същото време на входа на парламента пристига видимо нервен Константин Пенчев, бившият председател на Върховния административен съд и екс омбудсман, който се бори за втори мандат като обществен защитник. Пенчев казва на познатите си: „Стискайте ми палци” с надеждата, че може отново да е омбудсман.

Реклама

Да, ама не, мачът е предварително свирен в полза на Мая М…

Така свършва първата мила задруга между червеното Майче и още по-тъмно червения Бойко…

Все пак поне за Константин Пенчев приказката завършва с хепиенд – юристът влиза в Конституционния съд.

10 септември 2015. Отново в сградата на многострадалния български парламент:

Бойко Борисов реши да компенсира Пенчев, решавайки да го направи член на Конституционния съд, а от а шайката на Баце ГЕРБ заявяват: „Номинацията на Пенчев за КС не е плод на сценарии, договорки или сделки“. Което, разбира се, беше лъжа

Така завършва първата част от мафиотските трикове на управляващите мошеници и техните сателити.

Но тя има продължение, в което фигурират бъдещи избори, Мая Манолова, Баце и какво? Да, познахте – много пари, завършва разказа си източникът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.