Срутището към Рилския манастир вещае бъдещето – предремонти, следремонти, тумба-лумба, далавери без край

0 1 921

Срутището към Рилския манастир, покрай което изчезнаха 6 милиона лева, вещае бъдещето – предремонти, следремонти, тумба-лумба, далавери без край. Това пише експертът по национална сигурност проф. Николай Слатински, видя Narod.bg, поставяйки диагноза за бъдещето в сянката на мафията ГЕРБ.

Ето целия пост на проф. Слатински:

Срутището към Рилския манастир в никакъв случай не е изключение! То само ни подсказва и показва какво правило ни очаква в близките години. Срутища и свлачища, пропадания и разпадания, предремонти и следремонти, думба-лумба, колкото – толкова, както – така, когато – тогава, където – там.

Това са стилът и методът, по които строи тази власт – през куп за грош и през пръсти. За нея е важно количеството, а не качеството. За нея е нужно да се похвàли, да се отчете, да се пошуми, да се удари в гърдите Булгар! Булгар!

Реклама

Днес не се спазват стандарти и норми – всичко е на око и на кантар. Завличат се корупционно огромни суми и с остатъка се прави като за Бог да прости и карай да е весело. Контролиращите структури не смеят да си вършат работата и проверяват, ако проверяват, с широко затворени очи.

Като при късния соц (но без строгия надзор, който тогава бе правило, макар и не без изключения) се бърза да се реже лента не когато трябва, а когато на Режещия ленти му е необходимо и достатъчно да си организира поредната пиарна, а по скоро prопагандна акция. На това руснаците му викаха през соца показуха.

Така че наистина срутището към Рилския манастир е червена лампичка – какво ни предстои.

Както се пошегува една ФБ-приятелка, ББ явно е безумно смел човек – той си слага главата в торбата и поема колосални рискове всеки път, когато пътува по магистралите, които по негово време, чрез неговата власт и от приближените до нея фирми се строят у нас.

 Така ги строят, че си оставят ръцете. И като си ги оставят, вижда се, че и двете са били леви.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.