Герберасти изръчкали НС с пари за разходки – Мария Белова навъртяла 54 000 км до Сливен? Дартикова по-скромна – „само” 43 хиляди

2 4 288

В пика на пандемията през 2020 г. управляващите престъпници – депутати от управляващата коалиция, са похарчили за разходки със служебните лимузини 401 093 лева само бензин!

Най-много километри е изминала герберастката Мария Белова, която заема челното място в Топ 5. Тя е навъртяла над 54 000 километра, като се оправдала, че пътувала много до нейния избирателен район – Сливен.

Следващ е Пламен Нунев, отново от ГЕРБ, който пък е избран от Русе. Трети се нарежда Искрен Веселинов от ВМРО, който също е в НС от листата на патриотите в Русе. Първият е успял да измине малко над 48 000 километра, а вторият – над 47 000.

Четвърти се нарежда Димитър Петров от ГЕРБ, който пък е от Бургас и е навъртял 45 000 километра. Петицата се затваря от Хамид Хамид от ДПС с 43 000 километра.

Реклама

Шефката на ПГ на ГЕРБ и председател на здравната комисия Даниела Дариткова е едва шеста. До родния Смолян тя е навъртяла малко над 43 000 километра.

През 2019-а тази класация бе доминирана отново от представители на мъжкия пол, като тогава на върха бе патриотът и шеф на антикорупционната комисия в парламента Борис Ячев.

Пандемията продължава да е пречка пред сладки кражби от други две обществени поръчки – за изготвянето на проект за ремонта на бюфета в сградата на бившия Партиен дом, където от есента се изнесоха заседанията на Народното събрание, и за авторския надзор над ремонта по смяната на каменната облицовка по част от фасадата на самата сграда.

2 Коментара
  1. stoyanov казва

    Колко е навъртял Бойко.

  2. ivosav казва

    Ле-ле-е-е тези двете на снимките не е хубаво да ги срещнеш някъде по тъмно време. Страшничко си е.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.