Слух в ГЕРБ : Боко бие шута на Томислав Дончев?

4 28 462

Къде е Томислав Дончев? Къде се скри уж бъдещият премиер, ако хунтата на ГЕРБ успее с измамите, които готви на предстоящите парламентарни избори?!, пита Narod.bg.

Всъщност, въпросът зададе наш читател, който алармира, вътре в ГЕПРБ върви слух, че Томислав е зорлем „потопен” по нареждане на Баце.

„Забелязвате ли, че бившият кмет на Габрово никакъв го няма.

Тиквата се появява само в компанията на компрометирания Николай Нанков, „ботокса” Костадин Ангелов и неговия предшественик на поста Кирил Ананиев, който е чичо на топ схемаджията Владислав Горанов”, попита източникът на Narod.bg.

Реклама

ГЕРБ постовете се предават по семейна линия

Причината е в раздор между Бойко Борисов и Томислав Дончев, след който премиерът забранил всякакви медийни изяви на доскорошния си любимец и буквално му бил шута от пубрличния живот.

Скандалът с Баце вероятно е провокиран от нова издънка на Дончев, който е познат като един от най-големите интриганти в управляващата шайка.

До момента не малко резили на властта са били осветлени заради голямата уста на Томислав, който дрънка наляво и надясно каквото му хрумне, без цедка на езика, обясни читателят на Narod.bg.

4 Коментара
 1. Мария Стоименова казва

  Ако Бойко го е направил това с Томислав Дончев браво! Защото Бойко много му се беше доверил за управление на България! Дончев така управлява ,на когото му се искаше ! Дончев не за министър на България? За България трябва човек да обича всички ,да милее за България? Не да забравя за какво е там! Милионите не са човешки ,те правят човека да не е човек с добро сърце!

 2. Марго казва

  Томислав Дончев е същото лайнокато Бойко Борисов,видял Бойко че ще се оцелее на парламентарните избори и немутрябва вече Дончев,ако имаше надежда Борисов,щеше да го подкрепя още,но няма да има вече какво да открадне и затова му би пешкира Бойко няма Зор вече за Дончев…всичките ще ги 0рокуди той,и после един по един ще ги търси народа за пандиза…Ако е дал Господ нали???

 3. Марго казва

  Видя Боко тиквата че няма да оцелее!!!

 4. Тодор Гоцев казва

  Айде да изчакате края на изборите и тогава правете коментари, да не стане по лошо за опозицията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.