ГЕРБ си плаща за изборите през държавния бюджет и европарите. Ето схемата!

1 2 556

Управляващите от ГЕРБ си плащат изборите през държавния бюджет и през евросредствата. Това каза пред националното радио Весислава Танчева, експерт по политически комуникации.

Тя разкри и по какъв начин точно става това – през корпоративния вот на фирми, които са бенефициенти на обществените поръчки.

Narod.bg много пъти е разкривал схеми, по които само „наши хора“, близки до властта, печелят апетитните обществени поръчки.

Реклама

Опитват се да вкарат президента Румен Радев в клопка, като непрестанно го вкарват в обяснителен режим защо той се опитва да избяга от изборите„, коментира още Танчева.

Тя уточни, че споменаването от него на датата 28 март е „всичко друго, освен бягство от избори“ и посочи, че това е било в стила и в контекста на цялото му поведение през изминалата година, целящо ускоряване на изборите.

„Ако изборите са най-скоро и се проведат в условия на извънредна обстановка и страх сред хората от заразяване, ще има огромни трудности, включително и с формирането на изборни комисии. Изборната администрация трудно ще бъде попълнена. Кампанията преди изборите ще е следващата трудност. Противно на твърденията на някои теоретици, кампаниите не се правят по телевизията. Изборите се правят на терен – лице в лице. В условия на пандемия и извънредна обстановка това им е забранено“, коментира ПР експертът и добави, че това ще доведе до преместването на предизборната кампания в социалните мрежи и в медиите.

В медиите ще може да спечели онзи, който може да извади повече пари, за да си плати„, категорична е тя.

По думите ѝ през оставащите месеци до изборите може да се организира контролирането на вота от страна на гражданските организации и извънпарламентарните партии.  

1 Коментар
  1. ZHELYO ZHELEV казва

    Цанко ми се вижда патерица на БОЙКО + остатъка „паржу,мекере-Дооан.старт на тази лебьоф 03.27.2021

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.