Журналист захапа Бойко: Даже НОЩ едва издържа Мутрата, докторите го изслушаха като селския луд

0 7 592

Журналистът Силвия Атипова захапа лошо Мутрата заради факта, че дори подопечните му лекари от Националния оперативен щаб (НОЩ) за борба с коронавируса едва издържат дивотиите му, установи Narod.bg.

Според Атипова на последното заседание на щаба Бойко Борисов се е появил неканен и нежелан, но лекарите са изслушали тъпотиите му, сякаш пред тях е селският луд.

Ето цялото мнение на Силвия Атипова без редакторска намеса:

Дъното.

Реклама

борисов влезе по време на брифинга на МНЗ за Ковид пандемията и изнесе монолог към Радев. Ако се съди по изненаданите лица на присъстващите, не беше канен. Ако се съди по езика на тялото и въздишките зад кадър – не беше и желан.

Но никой нищо не каза. Изслушаха го. Изчакаха го да се наприказва и да си тръгне.

Усещането беше като отношението към селския луд, който е неуправляем, но хората, от жал, не го натирят. В крайна сметка си е техния селски луд – отчували са си го от малък. Ей, кога беше, кога крадеше вафли и цигари. Сега е станал голямо келеме, но си го знаят. Не е агресивен. Дойде. Седне. Па си каже какво му е на сърце и си тръгне. Не боли.

Само на демокрацията, правовия ред и институциите им се разкатава фамилията, ама те нито се ядат, нито се пият. Може и без тях.

Аман.

#ОставкаМутри See less

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.