Полк. Марков сече: Докато златната свиня лети над руините от грабежите, българи умират без медицински хеликоптер

1 10 968

Докато угоената ни златна свиня лети нагло и презрително над всички нас с хеликоптер на длъж и шир, за да показва асфалтовите остатъци и руини от тоталния си грабеж на национални и европейски фондове – стотици невинни души губят живота си заради липса на спасителен хеликоптер, пълна липса на здравеопазване и невиждана у нас мизерия.

Докато същата тази мръсна свиня се търкаля в евтините си чаршафи с елитни проститутки и развратни амбициозни партийни другарки и си завиват голите туловища с пачки евро и златни кюлчета – милиони български граждани буквално умират от студ, глад и бедност в средновековно унижение.

Докато тази балканска европейска народна свинеферма не бъде изгорена до основи, заради разюзданата си червена финансова чума – България няма да мръдне и една крачка напред и ще си останем най-бедния ограбен и унизен народ в Европа.

Реклама

Докато позволяваме една дузина лицемерни и престъпни мазни свине да тъпчат святото ни отечество с осраните си копита, вмирисани и да летят победоносно над главите ни за наша сметка – ще умираме като бесни улични кучета и ще ни изгарят един по един в екарисажи без въобще да им мигне окото.

И всичко по-горе е много меко казано от мен, господа! Повярвайте ми, почти лирично и дълбоко поетично. Защото лично аз и всъщност искам главите им. До последната.

Полк. Николай Марков, бивш офицер от НСО, коментарът му е публикуван във фейсбук

1 Коментар
  1. Pene казва

    Марков, къде работи в момента освен че плюе Тиквата, която е охранявал преди да бъде изгонен от НСО? ЗАЩОТО НСО Е ОХРАНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ И НИЩО ПОВЕЧЕ, Т.Е. НЕ СЕ ЗАНИМАВА С АНАЛИЗ, РАЗУЗНАВАНЕ И ПРЕВАНТИВНИ ДЕЙСТВИЯ!!! МАКАР И КРАЕН В СЛОВОСЛОВИЕТО СИ ЛИНИЯТА, КОЯТО ПОДЪРЖА Е ПРАВИЛНА НО МНОГО ПОГРЕШНА ОТНОСНО ЕФЕКТИВНОСТТА СИ!!! САМО С ПЛЮЕНЕ, НИЩО НЕ СЕ ПОСТИГА ПЪК И БЪЛГАРИТЕ СА БЕЗКРАЙНО НЕДОВЕРЧИВИ ЗА ДА ТРЪГНАТ СЛЕД ВЧЕРАШЕН КОПОЙ НА МУТРИТЕ. ИСТИНСКИЯТ ВОДАЧ ТРЯБВА ДА ПРИТЕЖАВА УМ, ИНТЕЛЕКТ, ТАКТ И ПРЕМЕРЕН НАЧИН НА УБЕЖДАВАНЕ НА МАСИТЕ, ЗАЩОТО АГРЕСИЯ В ЕДНА ПОСОКА ВИНАГИ ИМА ОТПОР В ОБРАТНАТА НА НЕЯ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ СМЕ НАЦИЯ НА ВСИЧКОМОЖЕЩИТЕ И ВСИЧКОЗНАЕЩИТЕ И ЗАТОВА СМЕ НА ДЪНОТО !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.