Позор! Няма хеликоптер за умиращи в планината, но има за Боко, за да показва как краде от магистрали

0 4 861

Позор! Приоритетите на премиера Бойко Борисов лъснаха днес! Видя се колко е загрижен за народа си! В продължение на два дни спасителите се опитваха да достигнат до закъсали туристи в Стара планина, а изключително нагло днес Бойко Борисов се качи на вертолет да си прави PR и да лети напълно безсмислено над „Хемус“, възклицавайки за магистралата, видя Narod.bg.

„Два дни се мъчиха планинските спасители да помогнат на туристи в беда, защото няма хеликоптери. Два часа хвърчи Боко насам натам с хеликоптер да разглежда магистрали отгоре“, възмущават се хора в социалните мрежи. 

„Мутрата е завършен социопат. Трети ден остатъчното ни общество обсъжда липсата на хеликоптери-линейки, а той демонстративно се снима как се вози във вертолет. За да гледа дрона на Радев от високо, но това е друга тема… Какво ни казва? „Не ми пука! Гледайте си работата, тулупи!“, пише възмутено известният карикатурист Христо Комарницки.

„Началник, какво става с хеликоптера за хората? Какви са тия глупости?! Купете един хеликоптер на спасителите! 11 часа спасителите се мъчат да спасят живот, а тук виждаме само един евтин ПР на отиващ си “лидер”!!! #ОСТАВКА, Медицински хеликоптери няма за спешни случаи, но за агент Буда винаги се намира… Браво! Първо място по смъртност в света! Какви усилия са това?“, „Виждат ли се от горе сечищата, мутро? Виждат ли се незаконните строежи? Виждат ли се празните язовири? Вижда ли се чернилката от тецовете на твоя приятел Ковачки? Кажи, мутро!?“, са част от коментарите във Фейсбук.

Реклама

От субсидията на ГЕРБ ли се плаща това рекламно клипче с хеликоптер, питат хората.

Narod.bg пита наистина ли е по-важно премиерът да се вози на хеликоптер и да инспектира строежа на магистралата, отколкото средствата за този полет да бъдат дадени за наистина важна операция по спасяването на бедстващи хора в планината. И в крайна сметка премиер ли сме си избрали, или строителен инспектор?!

Ако сте забравили как нагло се крадат пари, прикрити под строителство на магистрали, припомнете си тук:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.