Сигнал до Narod.bg: Пиарът на д-р Коце папкал яки пачки, за да плюе по враговете на Костадин Ангелов

1 4 167

Бившият журналист от bTV Петър Нанев, който вече е пиар на Министерството на здравеопазването, е прибирал тлъсти пачки от проф. Костадин Ангелов, за да оплюва неговите опоненти.

Това гласи сигнал до Narod.bg, изпратен на редакционния имейл. Вътре се казва, че докато бил репортер, Нанев сам безочливо се хвалел, че получавал огромни финансови бонуси от „д-р Коце”, за да хули лекар, които не били съгласни с позицията на тогавашния шеф на „Александровска болница”.

Предишното ръководство на телевизията също било наясно с нерегламентираните връзки на Петър Нанев с бившия болничен директор прф. Костадин Ангелов. Всички от стария мениджмънт на bTVподозирали, че Ангелов наливал кинти в своето протеже за такива „услуги”.

Реклама

Журналистът от bTV Петър Нанев стана пиар в Министерството на здравеопазването в началото на ноември. Според източници на Narod.bg зад решението му да напусне телевизията стои смяната на собствеността в телевизията.

Запознати твърдят, че предишното ръководство около Флориан Скала били наясно, че Нанев взима кеш от Костадин Ангелов, за да плюе по избрани от здравния министър лекари, но лисвала воля Нанев да бъде уволнен.

Сега, с влизането на новия изпълнителен директор Мартин Швехлак, който ще рапортува пряко на Любош Йетмар, главен изпълнителен директор на CME България, ситуацията щяла да е коренно различна спрямо корумпирани репортери. Затова и Петър Нанев овреме напуснал, за да стане пиар на своя любим д-р Коце.

1 Коментар
  1. […] Сигнал до Narod.bg: Пиарът на д-р Коце папкал яки пачки, за д… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.