Севда ТВ: Баце „откри” завод за бойлери, който работи… от 30 години (резилите продължават и през 2021-а)

1 20 627

Севда ТВ днес произведе поредния пиар резил, с който стартира 2021 година: Баце откри… 30-годишен завод за бойлери, разкри Narod.bg.

„Мисирките” от малки и големи медии информираха народа с гръмки статии, че Бойко Борисов е във Варна и е проверил …. завод за бойлери!?! Въпросният завод произвежда бойлери от 30 години, но си е друго, когато Баце лично провери нещата.

До премиера чинно се строили кметът Портних и социалният министър Деница Сачева. При включването си на живо Борисов се похвали и с … недовършената магистрала Хемус – магистралата, която трябваше да е готова първо 2012, после 2017, а сега 2024 година…

Ако наистина Варна имаше кмет и Областен управител, които милеят за града, то къде трябваше да го заведат? Ако кметът Портних и Областния управител Пасев милееха за Варна, то нямаше да видят Борисов в завод за бойлери, който май е единственото по-голямо работещо предприятие в града.

Реклама

Всъщност целта на посещението на Борисов не е да научи за проблемите на Варна, а да излъчи поредния епизод с хвалби по Севда ТВ.

Кметът Иван Портних добре знае, че Борисов не обича да чува за проблеми и предпочита да гали егото му, а не да защитава интересите на града. Местните мисирки пък охотно ретранслират Севда ТВ, без ни най-малко да настояват за среща с премиера. За въпроси по проблемите на града дори не си и помислят.

С такъв кмет и такива медии няма никаква надежда проблемите на Варна да се решат скоро!

Преди години, без ГЕРБ, Варна бе най-предпочитаното място за живеене в България. Морската столица бе предпочитана заради хубавото си море, зеленината, добрата инфраструктура, чистотата и възможностите за развитие и бизнес.

След дълги години “успешно” управление положение сега е следното: лайна в морето, строежи в Морската градина, мръсен въздух, презастрояване, неремонтиран мост, липса на индустриална зона, бетон на плажа, недостроена магистрала и западащо пристанище.

1 Коментар
  1. Кака Пена казва

    Ей, невъзпитанико, извади си най сетне ръцете от джобовете! Майка ти не ти ли е казала, че това е НЕПРИЛИЧНО???

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.