ПЪЛНА ЛУДНИЦА: Коалиция ГЕРБ-БСП е възможна (моралът във властта клони към нула)

4 2 133

„Коалицията, която може да победи в парламентарните избори, на този етап не изглежда никак – всеки може да се коалира с всеки, дори БСП с ГЕРБ“. Шокиращата прогноза направи политическият анализатор доц. Валентин Вацев пред БНР.

„В България не съществуват морални, политически и идеологически мнозинства“, допълни той.

„Съществува съгласие, че партията на Бойко Борисов трябва да бъде махната от власт, но това съгласие няма конструктивен характер, то е негативно“, категоричен бе специалистът.

Реклама

„То не се основава на нищо, което може да се разгърне в бъдещето. На този етап нито една политическа конструкция от предварителен характер не изглежда жизнеспособна“, изрази своите опасения Вацев.

„След протестите управляващата партия ГЕРБ разполага само с цифрово мнозинство, което е крайно недостатъчно за каквато и да било победа на предстоящите избори“, смята още доцентът.

Доц. Вацев определи като вероятна хипотезата, че бившият министър в правителство на Бойко Борисов и пратеник на ООН за Близкия изток – Николай Младенов може да бъде следващият премиер на България.

„Никога не сме имали така директно спуснат от САЩ министър-председател, както би бил той“, категоричен бе Валентин Вацев.

4 Коментара
 1. jorania казва

  Платена публикация!!
  Мирише отвсякъде!

 2. Дарина казва

  За съжаление е точно така ,но какъв е изходът и как можем да се спасим,освен с мълчаливо неподчинение.Да продължим да живеем както сме живяли,като изключим ненужната информация/манипулация/

 3. ИСТИНАТА казва

  Е, как да е невъзможна такава коалиция, че тя и в момента е ФАКТ и си „работи“ ПЕРФЕКТНО?!

 4. Дедо Пене казва

  Борисов, даже да има най-много но недостатъчен брой гласове да управлява самостоятелно ще руши всяка инициатива в бъдещия Парламент ако не участва в управлението! За него е важно да изкара до президентските избори и да отиде на Дондуков1 , като по този начин ще контролира изпълнителна, законодателна и както сега и съдебната власт и свободно ще си пътува на воля по света и у нас! Такова царство не са имали нито Путин , нито Ердоган! А ИМА ЛИ ОЩЕ НАИВНИЦИ, КОИТО СМЯТАТ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН И ВКАРАН В ЗАТВОРА ЗА КОРУПЦИЯ???

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.