Доктор на хунтата: Преборилите Covid-19 да се ваксинират! И умрелите също, проблем ще са кремираните

2 8 649

Агитаторът на хунтата – заместник-председателят на УС на БЛС д-р Николай Брънзалов, разсмя България с изказването, че дори преболедувалите коронавирус трябва да се ваксинират, видя репортер на Narod.bg!

„Ваксинирането мина безпроблемно. Не почувствах никаква болка при поставянето на медикамента. Нямаше и странични реакции. Чувствам се нормално”, успокоително дудне Брънзалов пред проправителствената Нова телевизия.

По думите му сега му предстои реимунизация след 21 дни. „Всички лекарства, които минават през Европейската комисия по лекарствата, са одобрени и тествани за прилагане върху пациентите.

Всички пациенти, които имат прояви на алергични реакции би било добре да се направи един медикаментозен чадър дни преди и дни след поставяне на ваксината. При по-тежките случаи на алергии трябва да се консултират с лекар”, категоричен е медикът на висок пост в държавата на шайката ГЕРБ.

И дойде ред на глупостите: „Хората, които са прекарали COVID-19, са образували антитела, но те не са на достатъчно високо ниво, отколкото при поставяне на ваксина. Тази ваксина се поставя за пръв път на човешката популация и се надявам да се намерят отговорите, които да задоволяват всички нас. Най-приятният отговор ще е, че да, ще ликвидираме коронавируса в световен мащаб”, изцепи се д-р Брънзалов.

Реклама

И въпреки че въпросът колко дълготраен имунитет осигурява ваксината остава неясен, медикът е категоричен, че само с масова ваксинация ще се сложи край на епидемията. „Ваксинираният не заразява и не се разболява. На нас не ни трябват излекувани хора – на нас ни трябват здрави хора“, категоричен е той.

Д-р Брънзалов отчете и една негативна тенденция – масово хората не желаят да се тестват за COVID-19.

По този повод бившият главен редактор на „Жълт Труд” Зоя Деянова хапливо коментира:

„Зам.-шефът на БЛС казва, че е редно да се ваксинират и преболедувалите от ковид.

Още по-редно е и умрелите!

С кремираните ще има затруднения, но ще се справим заедно, както казва в такива случаи премиерът ни”.

2 Коментара
  1. Иван казва

    СМЕТОВНАТА НОВИНА. ГЛЕДАЙТЕ ДОКРАЙ https://pro-mir.ru/vaktsinatsiya-kamaly-harris-fejkovye-ukoly-dlya-obolvanivaniya-naseleniya/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.