6000 лева за Нова година в Банско, тези превъртяха ли?! (Вижте какво дране пада в хотелите на олигарси, свързани с ГЕРБ мафията)

1 2 968

Олигарсите около ГЕРБ, които стоят зад големите хотели в българските курорти, май съвсем превъртяха, установи проверка на Narod.bg.

Докато страната е в колапс от некадърното управление на престъпната власт, докато всеки трети новорегистриран безработен от началото на коронакризата е от ресторантьорството, хотелиерството или туризма, като от тази сфера са общо 30,6% от входящия поток на новорегистрираните безработни в бюрата по труда, хотелите дерат по 6000 лева само за 4 дни покрай Нова година!

„Нашият бранш си има нужда от един хубав плесник,от пренареждане на приоритети,така ли ще привличаме български туристи в зимните ни курорти ?”, пита и Данаил Петков, който изкарва хляба си именно в сферата на туризма.

Реклама

Пример за кожодерство е например „празничната оферта на Pirin Golf Hotel & Spa в Банско – курортът, доминиран е близкият до властта Цеко Минев.

Семейство с две деца, което има смелостта да почива тук за 4 дни – от 29 декември до 2 януари 2021, трябва да плати 6195 лева с включени „данъци и такси”.

Това е най-големият хотел в зимния курорт с 1000 легла и е част от групата „Балканстрой”. С идването на кризата започват разпродажби и основното дружество фалира през май 2016 г.

Някои от големите активи вече са собственост на кредитори – Сибанк, тогава под властта на бившата жена на Баце Цветелина Бориславова, „Интерлийз” и ОББ.

1 Коментар
  1. […] Олигарсите около ГЕРБ, които стоят зад големите хотели в българските курорти, май съвсем превъртяха, информира след проверка на сайта Narod.bg. […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.