Ето от какво се правят ваксините за Covid 19! (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

1 12 069

Скандално видео, до което се добра Narod.bg, показа от какво се правят ваксините срещу Covid-19! За неспециалистите, каквито сме повечето българи, ще е фрапиращо да научат, че във ваксините има клетъчна посявка от абортирали човешки ембриони – мъжки в 14-а седмица от кавказки тип, и от умрели пациенти.

Същото важи и за един куп лекарства като инсулин, препарати за раково болни и дори хранителни добавки. Това е нормално и се прави от десетилетия. Вирусът съдържа ДНК или РНК , която инжектира в клетките на ваксинирания.

Тази генетична информация се вплита в генетичния материал на човешката клетка и я препрограмира с една едничка цел – да произвежда нови вируси, докато не се изтощи и самоунищожи, разпръсквайки новите вируси в заразения организъм.

Самия вирус е генномодифицираща машина (сам по себе си той не се числи за форма на живот поради ред причини). Между 7-10% от човешкото ДНК представлява вирусен генетичен материал, датиращ милиони години назад. Поради тази причина учените имат нужда от заразен човешки геном, за да отделят нужния вирусен такъв – това е процес на модификация.

А ето и какво конкретно съдържат ваксините:

1. Тежки метали – олово, живак, алуминий

2. Субстрат (култиватор) – средата, в която се отглеждат ваксините. Това е ДНК от животни и човешки ембриони: пилешки ембриони, тъкани от бъбреци на маймуни, тъкани от мозък на маймуни, фибробласти от абортирани човешки ембриони. Живи тъкани за култивиране -свинска кръв, кръв от коне, еритроцити от овча кръв, телешка плазма, плазма от кравешки плод, клетки от свинска панкреатична жлеза и др.

Реклама

3. Химични елементи:

Полисорбат 80 – съединение, което снижава съпротивата и засилва смесването на веществата, разгражда елементите на дребни фракции (наночастици) и така минават през защитните бариери, които предпазват организма .Така веществата попадат до мозъка и нервната система на човек.

Тритон Х -100 – токсично вещество.

Глифосат и др.

Информация: д-р Тони Барк, д-р Антъни Сампсъл, д-р Стефани Сенеф, д-р Арчи Калоринос, д-р Робърт Бел, д-р Ирвин Сахни, д-р Лари Палевски и др.

Ето и линк към скандалното видео:

https://www.facebook.com/1540981198/videos/10223835630348954/

1 Коментар
  1. Манджа с грозде казва

    С една дума новите COVID-ваксини са лайна и помия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.