ГЕРБ се подигра с бедните в Разград – раздаде им помощи с боб и леща по 2 лева (СНИМКИ)

13 2 479

След като откраднаха милиарди от хазната, управляващите от ГЕРБ се подиграха открито на най-бедните българи от област Разград, разкри Narod.bg.

Вместо реална финансова помощ в пика на безработицата, каквато получават хората по цял свят, престъпниците изпратиха народния представител Десислава Атанасова да раздаде 1000 пакета милостиня с боб и леща по 2 лева!

„В тази тежка ситуация и в навечерието на тези светли празници всеки има нужда от внимание и топлина. В тази обстановка, в която се намираме, има съграждани, който имат нужда от нашата подкрепа и съпричастност.

Реклама

Нека бъдем по-смирени и да си помагаме, пожелавам на всички една здрава и успешна 2021-ва година”, коментира гаврата с хората депутатката Атанасова, която пусна и снимки от резила в социалните мрежи.

Коментарът на фейсбукарката Мария Кирилова описва чудесно „помощта”:

„Първо грабиш с шепите, после евентуално даваш трохи – това е управлението на мутренската партия герб. Оставка и затвор!”

13 Коментара
 1. stoyanov казва

  Какво искате да си дарят календарите от 2020 г.
  Та те важат още цели два дни.

 2. Trisha казва

  Живея в САЩ и сега си струва да живея удобно за мен и семейството ми и наистина никога през живота си не съм виждал доброта, която да ми се проявява, тъй като съм затруднена майка с три деца и преживях сериозен проблем, тъй като съпругът ми се сблъска с ужасен инцидент през последните две седмици и лекарите заявяват, че той трябва да се подложи на деликатна операция, за да може да ходи отново и не можех да си позволя сметките за операцията му, след това отидох в банката за заем и отказват ми, като заявяват, че нямам кредитна карта, оттам бягам при баща си и той не е могъл да помогне, след това, когато разглеждах, попаднах на кредитор г-н Клифорд, който предоставя заеми на достъпна цена лихвен процент, нямах друг избор, освен да опитам и изненадващо всичко беше като мечта, получих заем от 35 000 щатски долара и платих за операцията на съпруга си и благодаря на БОГ днес той е добре и може да ходи и работи и тежестта вече е толкова по-голяма за мен и можем да се таксуваме Добре и семейството ми е щастливо днес и си казах, че ще викам на глас към света на чудесата на БОГ към мен чрез този БОГ, страхувайки се от заемодателя г-н Клифорд, и ще съветвам всеки, който има истинска и сериозна нужда от заем, да свържете се с този БОГ страх човек чрез имейл zennitloanfirm@gmail. com и искам всички да се молите за този човек за мен.

  Това е информацията, която бях помолена да предоставя
  Пълно име:
  Страна:
  Адрес:
  Възраст:
  0 заемане:
  Семейно положение:
  Месторабота:
  Пол:
  Телефон:
  Номер на мобилен телефон:
  Месечен приход:
  Необходима сума:
  Цел на заема:
  Продължителност на кредита:
  Колко спешен ви е необходим заемът:

 3. ambassadorial казва

  Имате ли нужда от помощ за финала? или Спешен заем или бизнес заем Ние даваме заеми на заинтересовани лица е валиден при лихвен процент от 2% варира от 500 000,00 евро до 100 000,00 евро заинтересовани се свържете с нас. Имейл: ([email protected]

 4. milian казва

  Seriózní nabídka půjčky mezi jednotlivci do 24 hodin
  Nebankovní půjčka do 24 hodin. Potřebujete financování pro svůj dům, pro své podnikání, na nákup auta, na nákup motocyklu, na zahájení vlastního podnikání, pro své osobní potřeby, o tom není pochyb. Nabízím osobní půjčky od 30 000 Kč do 50 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 3 %. : [email protected]
  nebo whatsapp +420728595643

 5. mr scott казва

  Кандидатствайте за заем в ACCESS FINANCE ([email protected]) с лихвен процент от 3%.

  Имате ли нужда от спешен заем, за да посрещнете финансовите си нужди? Ние предлагаме заеми, вариращи от 2 000 до 50 000 000,00 евро, ние сме надеждни, ефективни, бързи и динамични, без проверки за кредитоспособност и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми по време на периода на прехвърляне.

  Ние предлагаме широка гама от лични, бизнес, жилищни и консолидационни заеми, които са адаптивни към вашите променящи се нужди и обстоятелства с 3% лихвен процент.

  УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
  * Лични заеми
  * Бизнес кредити
  *
  Ремонт * Клиентски заеми
  * Автомобилни заеми
  и т.н.

  Как да кандидатствам:
  Кандидатстването за кредит е бързо и лесно!
  Фирми или хора, които се интересуват от кандидатстване за заем с Access Finance, които се нуждаят от повече информация как да кандидатстват, трябва да ни ИЗПРАТЯТ ИМЕЙЛ на:  [email protected]

  Номер на WhatsApp: +79258159150

  уважение
  г-н Скот
  [email protected]

 6. Дерек Дъглас казва

  Здравейте,

  Имате ли нужда от удобен заем за ваше удовлетворение? Ние предлагаме достъпен заем с 3% лихвен процент за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

  Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем за плащане на дълг, стартиране на бизнес или по друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас с вашето искане за заем.

  Тази оферта е за сериозни хора.

  Моля, свържете се с нас, ако проявявате интерес, чрез: Имейл:   [email protected]
  WhatsApp: +13323304179

  Ние сме сертифицирани,
  надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

  С Най-Добри Пожелания,
  Дерек Дъглас
  WhatsApp: +13323304179
  [email protected]

 7. Ingrid казва

  Уважаеми кредитоискатели.

  Имате ли финансови затруднения? Искате ли да започнете собствен бизнес? Тази кредитна компания е създадена като организация за правата на човека в световен мащаб с единствената цел да помага на бедните и финансово затруднените хора. Ако искате да кандидатствате за кредит, моля, свържете се с тях на посочените по-долу данни: e-mail: [email protected]

  Име:
  Необходима сума на кредита:
  Продължителност на заема:
  Мобилен номер:

  Благодаря ви и Бог да благослови
  Ingrid

 8. Midland Credit Home казва

  Внимание: Ние сме директни кредитори и участваме в 100% международен проект
  Финансиране и в момента търсим търсещи кредити, кредитни брокери
  и международни проекти за финансиране. ЗА ПОВЕЧЕ ЗАПИТВАНИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ЧРЕЗ СЛЕДНИЯ ИМЕЙЛ:
  [email protected]
  Кредитна фирма Midset

 9. Midland Credit Home казва

  Внимание: Ние сме директни кредитори и участваме в 100% международен проект
  Финансиране и в момента търсим търсещи кредити, кредитни брокери
  и международни проекти за финансиране. ЗА ПОВЕЧЕ ЗАПИТВАНИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ЧРЕЗ СЛЕДНИЯ ИМЕЙЛ:
  [email protected]
  Кредитна фирма Midset !1

 10. loan Offer казва

  Dear Sir/Madam,
  It is a pleasure to introduce Mr. Gupta loan company to Everybody. Are you looking for Money to enlarge your business? You have come to the right place. We offer Cash at low interest rate OF 2% no matter your location +918131026914 or email [email protected] Pacific landing Services Mr. Gupta Dwyer.

 11. loan Offer казва

  Are you in need of Guaranteed Cash quick money apply here contact us for more information on how to get started:(WhatsApp) number +918131851434 Mr. Sumiti

 12. loan Offer казва

  I am a private money lender Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. Apply now for your instant approval and transfer. contact us now (WhatsApp) number +918131851434 [email protected] Mr. Damian Sumiti

 13. Midland казва

  Вземете бърз и законен заем тук при само 2% ниска лихва. За повече подробности се свържете с този имейл по-долу за повече информация

  [email protected]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.