ГЕРБ се подигра с бедните в Разград – раздаде им помощи с боб и леща по 2 лева (СНИМКИ)

4 1 805

След като откраднаха милиарди от хазната, управляващите от ГЕРБ се подиграха открито на най-бедните българи от област Разград, разкри Narod.bg.

Вместо реална финансова помощ в пика на безработицата, каквато получават хората по цял свят, престъпниците изпратиха народния представител Десислава Атанасова да раздаде 1000 пакета милостиня с боб и леща по 2 лева!

Реклама

„В тази тежка ситуация и в навечерието на тези светли празници всеки има нужда от внимание и топлина. В тази обстановка, в която се намираме, има съграждани, който имат нужда от нашата подкрепа и съпричастност.

Нека бъдем по-смирени и да си помагаме, пожелавам на всички една здрава и успешна 2021-ва година”, коментира гаврата с хората депутатката Атанасова, която пусна и снимки от резила в социалните мрежи.

Коментарът на фейсбукарката Мария Кирилова описва чудесно „помощта”:

„Първо грабиш с шепите, после евентуално даваш трохи – това е управлението на мутренската партия герб. Оставка и затвор!”

4 Коментара
 1. stoyanov казва

  Какво искате да си дарят календарите от 2020 г.
  Та те важат още цели два дни.

 2. Trisha казва

  Живея в САЩ и сега си струва да живея удобно за мен и семейството ми и наистина никога през живота си не съм виждал доброта, която да ми се проявява, тъй като съм затруднена майка с три деца и преживях сериозен проблем, тъй като съпругът ми се сблъска с ужасен инцидент през последните две седмици и лекарите заявяват, че той трябва да се подложи на деликатна операция, за да може да ходи отново и не можех да си позволя сметките за операцията му, след това отидох в банката за заем и отказват ми, като заявяват, че нямам кредитна карта, оттам бягам при баща си и той не е могъл да помогне, след това, когато разглеждах, попаднах на кредитор г-н Клифорд, който предоставя заеми на достъпна цена лихвен процент, нямах друг избор, освен да опитам и изненадващо всичко беше като мечта, получих заем от 35 000 щатски долара и платих за операцията на съпруга си и благодаря на БОГ днес той е добре и може да ходи и работи и тежестта вече е толкова по-голяма за мен и можем да се таксуваме Добре и семейството ми е щастливо днес и си казах, че ще викам на глас към света на чудесата на БОГ към мен чрез този БОГ, страхувайки се от заемодателя г-н Клифорд, и ще съветвам всеки, който има истинска и сериозна нужда от заем, да свържете се с този БОГ страх човек чрез имейл [email protected] com и искам всички да се молите за този човек за мен.

  Това е информацията, която бях помолена да предоставя
  Пълно име:
  Страна:
  Адрес:
  Възраст:
  0 заемане:
  Семейно положение:
  Месторабота:
  Пол:
  Телефон:
  Номер на мобилен телефон:
  Месечен приход:
  Необходима сума:
  Цел на заема:
  Продължителност на кредита:
  Колко спешен ви е необходим заемът:

 3. ambassadorial казва

  Имате ли нужда от помощ за финала? или Спешен заем или бизнес заем Ние даваме заеми на заинтересовани лица е валиден при лихвен процент от 2% варира от 500 000,00 евро до 100 000,00 евро заинтересовани се свържете с нас. Имейл: ([email protected]

 4. milian казва

  Seriózní nabídka půjčky mezi jednotlivci do 24 hodin
  Nebankovní půjčka do 24 hodin. Potřebujete financování pro svůj dům, pro své podnikání, na nákup auta, na nákup motocyklu, na zahájení vlastního podnikání, pro své osobní potřeby, o tom není pochyb. Nabízím osobní půjčky od 30 000 Kč do 50 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 3 %. : [email protected]
  nebo whatsapp +420728595643

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.