„Нещото” Ал. Йор. нарече българите „кретени”, #ОСТАВКА, бе, тулуп!

3 15 577

Политическото падение – евродепутатът Александър Йорданов, превърнал се в патерица на крадливата хунта, нарече българите, които видях абсурда в доставката на ваксините с микробуси за кренвирши „кретени”. Narod.bg пък призовава: #ОСТАВКА, бе, тулуп!

Критичен пост към резила на Ал. Йор- пусна и адв. Албена Белянова, прочете го:

Нещото, което имаме като представител на България в Европейския парламент, определя като „кретени“ тези, които обсъждат с какъв транспорт са пристигнали ваксините. Едва ли някой „кретен“ е изненадан от лексиката и неразбирането на Нещото в какво се състои проблемът.

Отдавна заемащите различни управленски постове са Нещо, което в една нормална държава би обитавало в най-добрия случай клиника за лица с ментални проблеми. Ние – плащащите заплатите им „кретени“, дълго време не им обръщахме внимание, което доведе до неконтролируемото разпространение на вируса на посредствеността, простотията и арогантността.

Много Нещо реши, че може вербално да насилва и да няма кой да го накаже! Какъв всъщност е проблемът за нас – „кретените“? Въпреки че, както разбрахме от инспектор Борисов, акъл се набива на умен човек и ще останем неразбрани от Нещото и немуподобните, проблемът за нас – „кретените“ е следния:

Реклама

📌Всички български граждани са равни пред Закона. Законоустановените правила и процедури за транспорт на лекарствени продукти важат за всички. Неспазването им от управляващите е не само закононарушение. Руши се държавността. Просто е, но за сложни хора.

Държавните служители са изпълнители на волята и интересите на нацията. Безспорно в интерес на нацията е осигуряването на специализиран транспорт за ваксините, за които се твърди, че ще спазят много човешки животи. Такъв обаче не бе осигурен въпреки достатъчното време за това и първите ваксини бяха транспортирани с безвъзмездно предоставените бусчета с реклама на „Леки“.

В същото това време само за 4 месеца е подготвена и проведена обществена поръчка, в резултат на която Главна прокуратура се сдобива с 8 броя леки автомобили Фолксваген „Пасат“, 2 броя Фолксваген „Туарег“ и 1 брой Фолксваген „Каравеле“ за сумата 977 067 лева, без ДДС. С тези автомобили Бюрото по защита към Главния прокурор (служители на Бюрото участваха при акцията в Президенството), ще охранява прокурори и следователи, „застрашени във връзка с изпълнение на служебните им задължения“.

Осигуряването на нови, луксозни автомобили за няколко уж застрашени лица, а неосигуряването на специализиран транспорт за животоспасяващи ваксини е гавра с нацията. Просто е, но за сложни хора.

📌Плащаме на некадърни, нагли, прости и самозабравили се Нещо-та да управляват Държавата ни. Да не забравяме обаче, че виновен е този, който им дава баницата.

#ОСТАВКА

Пост на адв. Албена Белянова

3 Коментара
  1. Танчо Иванов казва

    Горкият , набеден политик , когото аз ще нарека Нищото е доста неграмотен по отношение на европейските норми за превоз , съхранение и обработване на подобни товари ,каквито са ваксините.От 2004г. България е подписала Европейската конвенция за превоз на опасни товари – ADR и след 2007 година тя е задължителна за всеки подобен случай. Ваксините са от Клас 6.2-Заразни вещества , които се превозват при специални условия в специални контейнери и е абсолютно забранено да се превозват в баничарки , заедно с хранителни продукти.При това нарушение съответната ДАИ , констатирала нарушението , отнема лиценза за превоз на фирмата нарушител и глобява извършителя на деянието. Горкият даскал по български език и литература , не е чел основополагащи европейски дерективи и е абсолютно ненужен , като евро депутат.

  2. Село Ястребино, декември 1943г. казва

    Тоя мазен плондер с лайна кво ше каже за 6-те убити ястребинчета???

  3. Вуте казва

    Сашето е много прост комунист . Баща му редактор на вестник ОФ .

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.