Narod.bg пита: Каракачанов, кога ще се гръмнеш на площада? (Вицето на Бойко обеща, че ще се застреля, ако хора на ВМРО са пълнили гуша от БГ паспорти)

1 2 625

На 30 октомври 2018 г. карикатурният военен министър Красимир Каракачанов обеща следното:

„Аз имам много грешки, правил съм конюнктурни коалиции, но никога не съм правил грешки спрямо Македония.

Откакто аз съм председател на ВМРО, една стотинка от Македония или откъдето не е придобита в наша полза.

И ако някой докаже противното, готов съм веднага да напусна поста, да се откажа от политиката и да се гръмна със законно притежавания си пистолет на площада в София“, заяви категорично Каракачанов в интервю пред сайта на Валерия Велева.

Затова сега Narod.bg официално пита: Каракачанов, кога ще изпълниш обещаното и ще зарадваш народа с публично харикири на пъпа на София?

Защото човек на ВМРО бе уличен в далавера с раздаването на БГ паспорти – преди две години бившата шефка на дирекция „Българско гражданство” Катя Матева обяви, че има доказателства как ВМРО и Красимир Каракачанов се издържат от продажба на българско гражданство.

Реклама

Това не доведе до изявен интерес от страна прокуратурата.

Малко преди това нейно изказване прокуратурата нахлу в Държавната агенция за българите в чужбина, която издава необходимите документи за започване на процедурите по натурализация на основание български произход. Арестуван бе шефът на агенцията Петър Харалампиев, който бе назначение на ВМРО.

Ако и това не е повод Каракачанов да изпълни обещанието си, здраве му кажи.

Вицепремиерът обаче отхвърля гневно обвиненията, че във ВМРО са влизали пари за издаване на БГ паспорти. „Ние сме настоявали да бъде облекчена процедурата, а г-жа Катя Матева е стопирала производството на български документи за издаване на паспорти“, оправда се лидерът на МВРО, както критиците му наричат партията с един файтон избиратели.

Корпулентният воевода припомня, че два пъти от трибуната на Народното събрание

е чел декларации, че тази жена, в качеството си на шеф на дирекция „Българско гражданство” в Министерство на правосъдието, бави преписките на етническите българи от Македония.

Каракачанов отхвърля далаверите с БГ паспорти, осветени и от френския вестник „Нувел Обсерватьор“, като подчертава, че френският журналист Ноде се позовава само на „клеветническите твърдения и доноси“ на Катя Матева. „Никакво разследване не е правено.

1 Коментар
  1. Поцинкована кофа казва

    Агент Дончо от доносника на ДС само като чуе истрел и се напикава

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.