Фурнаджийската лопата Бойко: Баце поканил щерката на Бай Тошо в НДСВ, тя му отказала

1 3 038

Фурнаджийската лопата Бойко Борисов поканил внучката на своя любим Бай Тошо – Евгения Живкова, да се присъедини към царската партия НДСВ през 2001 г., но тя му отказала, разкри Narod.bg!

Дизайнерът Евгения Живкова, дъщеря на Людмила Живкова и внучка на бившия Първи Тодор Живков, отказвала два пъти да бъде част от президентската институция, като последния път е отказала да стане вицепрезидент на Румен Радев. Това сподели самата тя пред Нова тв.

Реклама

„По простата причина, че знам какво ме очаква – най-малкото от гледна точка на ограниченията, а и съм живяла целия ми живот в семейство на политици. Не ме е страх от отговорности, просто не обичам ограниченията“, каза още тя, като допълни, че е встрани съм от политиката.

Тя отказа да назове конкретно кой й е предложил да бъде вицепрезидент на Радев. „Хора от БСП ми предложиха“, каза още тя.

„Чрез Бойко Борисов дойде предложение да се включа в редиците на НДСВ, когато спечелиха изборите през 2001 г., но аз бях приела поканата на БСП и нямаше как да помисля за такава възможност“, сподели внучката на Тодор Живков.

1 Коментар
  1. Българин казва

    ЕВГЕНИЯ Е ДЕСЕТ ПЪТИ ПО-УМНА ОТ ЛЬОТЧИКА И ЩЕШЕ ДА ИЗПЪКВА ПРОСТОТИЯТА МУ ОЩЕ ПОВЕЧЕ НА НЕЙНИЯ ФОН!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.