Анна Заркова: Просяци масово умират! Корумпирани министри и медии мълчат

1 5 257

Просяци масово умират! Корумпирани министри и медии мълчат. За това пише в гневен статус във фейсбук профила си журналистката Анна Заркова, която беше залята със сярна киселина през 1998 г. на автобусна спирка в София.

Narod.bg публикува пълния текст:

„Благодарим с едни приятели на телевизиите, че ни показват тия дни всичките министри, а някои и по 3 пъти – та да ги видим как се мислят за такива и да чуем как ги питат: „Каква беше за вас 2020 година?” Много са интересни министрите. (О, госпожо, грешите, че мернете ли ги, гасите телевизора.)

Прелюбопитни са. Понеже една беше тази година за тях, друга беше за нас, а трета и четвърта за бездомниците примерно, които спят по „Графа” на открито (… да, госпожо, на прословутите плочки, дето 4 пъти ги ремонтираха) и се редят за безплатна супа на „Витошка”.

Реклама

Бездомниците са се умножили очебийно, между другото, макар че Ковидът, казват, масово ги мори.

Тях обаче не ги снимат – няма как, госпожо, те лежат неправомерно разголени или покрити презглава с картони, парцали и кални одеяла. И социолозите няма как да ги преброят.

Не им е поръчано от БиТиВи и от„24 часа”. Пък са и заети, както знаете – мерят рейтингите на лидерите на партиите – включително на тия, които лидират сега – засега само жените си, тъщите и пиарките.

Впрочем, за тъщите не съм сигурна, май, ама карай да върви….да не се отклоняваме от темата за министрите.“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.