Има ли Бенатова тайни записи с ББ? (И още за СИК и ВИС)

4 5 844

Миролюба Бенатова е новият морален стожер, който раздава присъди за лъжи и истини, добро и зло, кои политици стават и кои не стават. Това е чудесно, обществото винаги има нужда от още един критичен поглед, само че въпросът е дали наистина е критичен, пита Show.bg.

Чуденката е съвсем на място, ако си припомним, че Миролюба се люби с Бойко Борисов като негова официална метреса, а и има един куп любовни афери с бандити от ВИС и СИК.

Пикантната история с ББ е от времето, когато Бенатова работи в „168 часа“, а той е главен секретар на МВР и за пред хората има връзка с банкерката Цветелина Бориславова.

В този период Миролюба попада в най-близкото журналистическо обкръжение, формиращо се около Борисов.

Реклама

След като стана ясно, че Бойко Борисов без проблем е сниман тайно от любовниците си в спалнята, то е много възможно и журналистката да има някой и друг запис увековечаваш горещата им връзка.

Неслучайно именно напористата Миролюба е сред най-добре информираните за крими делата в онези години. Колеги й разказват, че Баце често й звънял дори след 22 часа, което двамата определяли като нормални отношения между журналист и главен секретар на МВР.

За специалното внимание, което Бойко отредил на Миролюба в сърцето и спалнята си, разбрала и тогавашната му приятелка Цветелина Бориславова. Банкерката обаче полудяла от ревност и дала знаково интервю пред голям ежедневник, в което деликатно намекнала за неустоимия интерес на журналистките към тогавашния й партньор.

Баце би шута на Миролюба, а тя с остана стара мома и до днес. Самата тя признава в интервюта, че харесва лошите момчета.

Показателно за това е, че след Борисов следващата й бурна любовна афера беше с наркобоса Митьо Очите. И той обаче я разкара. Както и всеки следващ.

4 Коментара
 1. jorania казва

  и сайта й е 100% боко слугински! четете epicenter.bg за знаете новините на правителството!старата „либов’ ръжда не хваща!!

 2. БОГА казва

  И преди БОКО Тиквата беше гадже с Любо Младежа – тя го изкара от затвора, а и така се сближи с Тиквата.
  НАКРАТКО : ПАРЦАЛ!!

 3. ПЕДИТО БОРИТУ ВЕЛЧЕФФ казва

  МНОГО ДОЛНА ПЕРУСТИЯ. ДОРИ И ПАЧАВРА КАТО МЕН НЕ Я ЩЕ.

 4. Бенатко Миролюбов казва

  Казано накратко: Бенатката е трета-четвърта употреба мома.Много яко, very cool!.:-))))

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.