Властта се провали с Covid-19, сега ще ни лекува с ивермектин за краста, „случайно” произвеждан от Кирил Домусчиев

1 5 253

Пълният провал на правителството в борбата с коронавируса не може да се скрие – България е на първо място по смъртност в света, припомня Narod.bg.

Не може, обаче, да се скрие и далаверата, която готвят Бойко Борисов и придворния му олигарх Кирил Домусчиев – да залъжат народа с „уникалното” лекарство ивермектин срещу Covid-19, което всъщност е антипаразитно и се употребява най-често при краста.

Властта ще ни лекува с илач за крави и прасета

Съвсем неслучайно фармацевтичната компания на „Хювефарма” на Домусчиев е и производителят на „панацеята”, която сега усилено се рекламира от лаици и медици, за да се награбят Баце и хунтата с още няколко милиона.

Интересното е, че вече има мнение на световни експерти, които са категорично против ивермектинът да се използва при пациенти с ковид:

https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/antiviral-therapy/ivermectin/?fbclid=IwAR2ONbXhoBLf_mQpspkLlwInUA8JNSGXKA0J4DlOh3GOhYQHG_nujQnS4zM

Въпреки далаверата пред очите на цяла България, антипаразитното лекарство ще бъде пуснато в аптеките за защита от коронавирус в началото на януари.

Реклама

Пост по темата пусна и разследващият журналист Григор Лилов, ето пълния текст:

Истинска лудост настъпи в четвъртък в София за лекарството Ivermectin, което помагало, ако пипнеш Короната, пишат някои медии и дават снимки.

Публикациите са част от рекламата заедно с мненията на медици-експерти и е факт, че в този капан се ловят десетки хиляди.

Лекарството е средство срещу разни паразити, някои тропически трески и у нас се произвежда в заводите на големия олигарх Кирил Домусчиев.

Агенцията по храните и лекарствата (FDA) на САЩ, както и другите здравни органи в развитите държави са категорични, че това не помага. Редица клинични изпитания още през пролетта го доказаха.

Ивермектина не е включен в протоколите за лечение на COVID в развитите държави.

Не знам дали Ковидът ще свърши работата, която Чарлз Дарвин нарече естествен подбор. Но със сигурност неистовата реклама у нас за интересите и оборотите от продажби на империята на олигарха Домусчиев ще я свърши, като има толкова глупаци, които не разбират в каква държава живеят, какви медии четат и на какви продажни експерти се доверяват.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.