Браво, Бойко не близва! 10 бутилки вино, две ракии и уиски в дома му са за красота (ето защо заваля на тайните записи – къщата му е хоремаг)

4 22 090

Бойко Борисов отново сам опроверга една от серията лъжи за своя образ, насаждани от приятели и корумпирани социолози – че не близва.

Грешката, обаче, се оказа вярна – премиерът е отявлен фен на виното и високоградусовите напитки, като сам даде доказателството – снимка от Бъдни вечер с двете си внучета, на която при внимателно вглеждане се виждат 10 бутилки вино, две ракии и уиски в къщата му в Банкя, установи репортер на Narod.bg.

Реклама

При това виното е поставено в специален стелаж, който издава отношението на сикаджията към ферментиралия гроздов сок.

Наличието на солидния запас бутилки обяснява и заваления глас на Борисов от тайните записи, когато всеобщото мнение бе, че е бил солидно пиян.

През юни, след като изтекоха телефонните разговори с гласа на премиера, в които се чува как Бойко с пиянски глас нарича шефката на парламента Цвета Караянчева „проста кърджалийска п**ка”, в негова защита скочи социологът-стъкмист Кънчо Стойчев: „Борисов не е човек, който употребява алкохол”.

Като ужилена подскочи и сестра му – д-р Красимира Иванова, която се изложи сериозно с репликата: „Той е активен спортист, дори на празници не се сещам да е пил алкохол. Спортистите нямат афинитет към това”.

Как, обаче, да си обясним тринайсетте бутилки алкохол на „една ръка разстояние” до Бойко навръх Бъдни вечер?

4 Коментара
 1. Женя казва

  Аз също изобщо не пия, даже и на празници, а имам цяло барче с всякакъв алкохол, не само с няколко бутилки. Ако го снимам, умници, като Вас, сигурно към анонимните алкохолици ще ме причислят. То бива, то може да снижават летвата на собствените Ви мисли, заключения, но тя вече е на ниво под земята.

 2. Ботьо казва

  Какво лошо е да има барче с напитки в Банкя! И той е жив човек! Просто нямам думи как някои хора се чудят каква простотия да сътворят, от бездействие явно.
  Българинът не може да заспи докато не види и коментира другите какво имат, какво пият , как се обличат и т.н. С тези дейности основно се занимават другарите с леви убеждения и тези които по рождение си мрънкат.

 3. Иво казва

  Странни хора сме българите. Или доста голяма част от нас. Затънали сме да гуша във лайната .Децата и внуците ни са потенциални емигранти. И пак сме готови да защитаваме един патологичен лъжец и крадец. Защитаваме главният виновник за проблемите си. Е някой беше казал … Всеки народ си заслужава тиранина… Гадното е че онези които не избягахме във чужбина / близо 3 000 000 напуснали България/ трябва да търпим простотията и глупостта на безмозъчните клакьори. Жалко за хубавата ни държава!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.