Мустафа Карадайъ тръгна на логопед, договорил се с Бойко за вицепремиер (ДПС и ГЕРБ вече не крият любовната си игра)

0 5 690

Формалният лидер на ДПС Мустафа Карадайъ тръгна ударно на логопед, за да изглади зловещите говорни дефекти, които ще му пречат в бъдещото му амплоа на вицепремиер, научи Narod.bg. Причината е, че Карадайъ вече се бил договорил с Бойко Борисов за място в следващия кабинет, в който ДПС и ГЕРБ открито да афиширан любовната си игра, потвърди източник на Narod.bg.

Логопедът на Карадайъ се оказа добре пазена тайна – с името му и локацията бил запознат единствено личният шофьор на пионката на Ахмед Доган, за когото не е тайна, че е истинският лидер на „Движението за права и свободи”, пише и „Галерия”. Сериозните намерения да оправи говора си идвали от увереността му, че в новото правителство ще е най-малкото вицепремиер.

Реклама

Такава била и стратегията на Доган – открито да участва в управлението на държавата, за да продължи да разпределя порциите, както сам призна в скандално видео преди време.

На изборната конференция наскоро, на която Мустафа Карадайъ бе преизбран на поста, почетният шеф Ахмед Доган се изказа ласкаво за своя наследник в партията и обкръжението му: „Не изпреварвайте другите политически сили с повече от една крачка напред, за да сте равни с тях. Ако изпреварите с повече, ще се превърнем в образа на врага за всички”, нахъса своите Доган.

Мустафа Карадайъ се е доказал като лоялен на ДПС и затова нищо чудно да ни е вицепремиер, ако хунтата отново вземе властта с изборни машинации, коментира източникът на Narod.bg от парламента.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.