Новина на Narod.bg: Милионери в БСП бутат Мая Манолова премиер „за един ден”

0 3 386

Милионерите в БСП се опитват да пробутат Мая Манолова в стола Бойко Борисов „за един ден”, разкри пред Narod.bg източник от „Позитано” 20.

Заговорниците, сред които лидерът на социалистите Корнелия Нинова, старите партийни кадри Георги Гергов, Румен Петков, Бриго Аспарухов, Татяна Дончева и наследственият баровец Кирил Добрев, се опитвали да бутнат Баце, само за да сложат Мая Манолова, която трябвало да управлява държавата до президентските избори, после да падне и да се нареди нов кабинет.

Същите конспиратори стоели зад войната с президента Румен Радев, като натискали за негов заместник на поста държавен глава да стане близкият до ДПС Драгомир Стойнев.

Цялата истерия вляво обаче работи за ГЕРБ – докато уж опозицията се кара, хунтата набира сили и се готви отново да напазарува изборите, припомни източникът на Narod.bg.

Реклама

Както първи писахме, именно бившият министър на енергетиката е причина за атаката на червената телевизия БСТВ срещу доскорошния любимец на социалистите Румен Радев.

Помията срещу президента се изсипала в ефира с помощта на нейния директор – погребалният агент Васил Самарски, който е в изключително близки и топли отношения с заекващия Драгомир Стойнев и лидерката Корнелия Нинова.

Нежният Самарски е бивш червен началник в Казанлък и няколко мандата общински съветник в местния парламент.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.