Само в Narod.bg: Вижте лукса, в който тъне гербаджията Пламен Нунев, депутатът, който коли и беси в Русе (ГАЛЕРИЯ)

3 21 549

Герберастът, който коли и беси в Русе – депутатът на хунтата Пламен Нунев, тъне в нечуван разкош.

Източник на Narod.bg предостави снимки от семейното жилище на русенеца, от които ясно се вижда луксът, в който тъне милионерът със заплата от 6500 лева.

Въпреки че народните избраници тихомълком си вдигнаха парите насред кризата, „за да можем да даряваме”, както нагло се изхвърли посмешището, начело на парламента – ПКП Цвета Караянчева, Пламен Нунев е трябвало да събира заплатата си до стотинка години наред само да обзаведе палата си, в което Narod.bg дълбоко се съмнява…

От кадрите си личат луксозните мебели, които били поръчани от Италия, скъпите подови настилки, таваните с инкрустации и украсата на дома, които са погълнали финансов ресурс, равен на заплатите на депутата на Бойко Борисов за няколко години подред.

Информаторът на Narod.bg поясни, че само обзавеждането на баровския апартамент е коствало на Нунев над 200 000 лева.

Реклама

Въпросът е откъде са парите за охолството, в което живеят Пламен Нунев със съпругата си Таня и дъщеря им?

Не е тайна, че под управлението на шайката ГЕРБ бившият милиционер Пламен Нунев се превърнал в незаобиколим фактор за всимко, което се случва в града край Дунав.

Неговото разрешение било нужно и за всяка по-сериозна сделка с общинска земя, която сключвал бившият вече кмет Пламен Стоилов.

Примери за възможни финансови потоци от компрометирани заменки колкото щеш. Една обаче се откроява със своята наглост и размер на щетата за общинския бюджет – продажбата на общинската поликлиника в Русе на активист на…ГЕРБ.

ОЧАКВАЙТЕ в Narod.bg разследване как тарикат от кохортата на Бойко Борисов лапна цяла болница с помощ от Пламен Нунев, а далаверата, оценявана между 4 и 11 милиона лева, бе заметена под килима!

3 Коментара
  1. […] на Narod.bg предостави снимки от семейното жилище на русенеца, от […]

  2. Колев казва

    Е в палатка ли да живее човекът. То Севдата си направи дом за милиони и никой не и потърси сметка, то десетки келепирджии и верни кучета се снабдиха с къщи ( уж за гости) и всичко потъна в забрава. Никой не може да изрине натрупаната за тези години свинщина, никой. Той и Цветанов беше признат за невинен с многото си апартаменти и отново с американска помощ се опита да влезе в орбита на политически спасител, ама наглостта му не беше приета. От тук нататък ще гледаме интелигентно потъване в забравата, както неуспялата майка на нацията Цецка Цачева да се радва на придобивките си. Колко паразитни депутати се межделеят в разкош, не показван от никого. Майната му на простолюдието, на останалите честни и достойни люде. Ще продължат още малко такива като Гергов, Домусчиев и куп още демократи. Може ли Бойко да изхарчи парите си докато е жив??ма той е жаден за слава, за народна любов и за снимки. Няма по-сниман човек в България от него.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.