Ген. Венци позна: Мрем като мухи под „грижите” на мафията ГЕРБ – по 2600 трупа повече на месец

0 2 561

Ген. Венцислав Мутафчийски позна – яко ще се мре. Още преди няколко месеца хирургът от щаба на хунтата ГЕРБ предрече, че смъртността у нас ще е стигне невиждани висоти, но не каза, че причината за ужаса ще е в престъпното управление на хайката на Бойко.

Доказателството – през 2019 г. в България са починали общо 108 083 души. От 2 ноември до 6 декември – т.е., ЗА МЕСЕЦ И 4 ДНИ СА 20 607 души (официални данни на НСИ). Т.е., само за месец са си отишли като брой една пета от броя на всички починали през миналата година. За онзи ноември (от 4 ноември до 8 декември) смъртността е била 10 211 души, пише и разследващият журналист Григор Лилов.

Според него за декември 2020 вероятно числата ще бъдат още по-стряскащи.

Реклама

Средноседмично у нас в последните няколко седмици умират 2300 – 2600 души В ПОВЕЧЕ, отколкото в която и да е от предишните години на цялата българска история от самото начало на основаването на новата ни държава (1878). В момента у нас СВРЪХСМЪРТНОСТТА е 4 пъти ПО-ГОЛЯМА, отколкото по времето на най-кръвопролитната война за българите – Първата световна!

Защо управляващите мълчат, е ясно. Мисля, че е ясно и защо мълчат и всички опозиционни политици. Защото „всички се отклониха от пътя, вкупом станаха негодни; няма кой да прави добро, няма нито един“ (това според Светото писание е оригиналният цитат от посланието на Свети апостол Павел до римляните).

Само погледнете новините, и ще се убедите в истинността на написаното – въпреки затварянето на България, народът продължава да се топи с невиждани темпове. Какво ще е оправданието на мутрите във властта, пита Narod.bg?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.