Територията на ГЕРБ: Бременна обикаля 4 болници в 3 града, за да роди (КОШМАРНА ИСТОРИЯ)

0 1 192

Здравна система? Грижа за пациентите? Реформа? Глупости на търкалета – в разградения двор, в каквото управляващата мафия ГЕРБ превърна България, бременна жена от Ямбол обикаля 4 болници в 3 града, за да роди детето си, научи Narod.bg.

„На 10 декември снаха ни имаше болки за раждане, болницата „Св. Пантелеймон“ в Ямбол се оказа затворена през нощта заради заразени лекари през нощта се налага да тръгнат за Стара Загора.

Кошмарната случка разказа пред Би Ти Ви свекървата на жена, която обиколи 4 болници в три града, докато роди.

Доста се лутахме, докато намерим отделението в Стара Загора. Лекарката, която я прегледа през нощта, отказа да я приеме, защото нямали места. Отидохме във втора болница – „Тракия“. От охраната казаха, че не приемат през нощта, трябвало да дойдем през нощта, разказва свекърът.

Реклама

Оттам пътуват 200 км до болница „Дева Мария“ в Бургас, където жената ражда момиченце.

Ангажимент на личните лекари било да информират бременните, че отделението не работи, казаха от ямболската болница., от старозагорската университетска – че не приемат хора от Ямбол, освен ако състоянието им не е спешно.

От болница „Тракия“ обаче заявили, че са шокирани и започват незабавна проверка. Няма да търсим отговорност от болниците, но те трябва да си променят ритъма на работа, каза свекървата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.