НАГЛОСТ за СЪД: Човечето, начело на БЛС, призова лекарите да не преглеждат болните! (Изповедта на доктор, която подпали мрежата)

5 28 357

Назначеният от престъпниците в ГЕРБ шеф на Българския лекарки съюз (БЛС) Иван Маджаров трябва да бъде съден за подбудителство към престъпление! Докторът призова лекарите на не лекуват болните, защото те били виновни за епидемията от коронавирус, припомня Narod.bg.

„Изродът” да бъде съден поиска д-р Панчо Панайотов, който беше кмет на Дупница два мандата – първият от 1991 г., издигнат от СДС, вторият непълен – от 1995 до 1997 г.

Ето поста във фейсбук на медика, който буквално подпали мрежата:

Започвам да пиша. Обзет съм от страхотен, страхотен гняв. Обзет съм от съмнение, че нямам думи. Че няма думи.

Времето е 21 век. Страната се намира на географския континент Европа – люлката на модерността и хуманизма. Страната е член на политическия  Европейски съюз- съюз на демокрация и хуманизъм.

В този век, в тази страна председател на БЛС (Български лекарски съюз), официално, публично изрича, нечувани, неизричани в човешката история думи.

Той (този никаквец, извратен екземпляр) обвинява гражданите, народа, пациентите за епидемията. Нахоква ги, кара им се, обвинява ги, заклеймява ги И произнася страховити думи- съветва лекарите да не приемат болни (да не ги преглеждат).

Чувства се обиден от хората, чувства се жертва, той, дори и семейството му(и то било изплашено).

Реклама

На този никаквец няма смисъл да обяснявам. Или е много тъп, или е наглец световен. Но ще напиша за вас, които ще прочетете това. И моля, не забравяйте – дори и агнетата мълчат, само когато са умрели.

Това, което е заявил, е недопустимо, е точно обратното на медицинската етика, но и на писани правила и закони. Това е пар екселанс наказуемо престъпление по НК.ТОВА Е ПОДБУДИТЕЛСТВО ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

И защото само мъртвите агнета мълчат то:

Вие, обикновените хора ( и пациенти, и здрави) имате правото на коментари на тази страница; вие имате правото да споделяте този текст( повече хора да го прочетат).

Вие, адвокати, юристи, имате знанията и правото, да се съберете поне няколко и да предприемете инициатива, срещу това тежко престъпление.

Вие, активисти на НПО за защита на гражданските права, вие имате знания, право, а и кауза да атакувате този Менгеле.

Вие прокурори имате право да се самосезирате за това престъпление.

И накрая отново:

Този изрод апелира лекарите да не приемат болни. Сърди се. Дай ми куклите, на ти играчките. Тежко подбудителство за тежко престъпление. Подобно престъпление няма в човешката история.

Дори и агнетата мълчат само, когато са умрели.

5 Коментара
 1. Богомил казва

  Тоя съм убеден, пе клетва не е дал, ако изобщо има ЗАВЪРШЕНО (НЕ КУПЕНО) медицинско образование….

 2. а.б казва

  Най-после.
  Да видим какво ще стане на следващите избори. Може пък и това да заприлича на прилична държава.

 3. Аз съм си аз казва

  Господина Иван Маджаров трябва да бъде съден и осъден за подстрекателство към престъпление! Какъв председател е на БЛС, като не знае как да се отнася към пациентите! Същият е като Кунчев и Минетчийски . Правят си подигравка с народа, затова сме на това положение! Доста народ трябва да освободи сладките си работни местенца и да запълнят килиите на ЦСЗ.

 4. М . Г. Казва казва

  Продажен герберски лакей! Да му се отнеме дипломата по медицина и съдът да го прати в затвора! Животните се грижат едни за други, а този медик да говори така! Престъплението му наистина е нещо нечувано до сега ,,Подобно престъпление няма в човешката история.,,

 5. Солаков казва

  Хайде да видим, колко медици ще се изправят срещу този ……… наистина не мога да намеря думи как да го нарека! Защото това не е човек, той е нещо долно, извратено и гнусно. това е някаква гадна слуз, която интересно защо, още пълзи по земята. Това нещо ако беше човек, още след изричането на тези скверни слова щеше да си подаде оставката и да се скрие от света от срам. Но нали не е човек! Нека да преброим сега колко Човеци ще се намерят които да застанат срещу плужеците от Партия Гроб и дали ще има лекари, църква, институции, медии, които ще заклеймят този никаквец! Да видим дали ще има кой да го изрита от това место което уж е СЪЮЗ а не правителствена институция. Да видим тези които са го назначили ,ще се обърнат ли с извинение към хората и да кажат поне, сгрешихме , като поставихме това подобие на човек ,на този пост. Да видим ще има ли смели лекари които ,не са подвили опашките и са скрили главите си в пясъка! Но както винаги в последните Герберски години , ще си попишем във фейса и ще гледаме как всичко отминава. Това Ако се случи дори в любимата им Америка, до сега щяха да свикат извънреден конгрес на този съюз и да го изгонят с ритници от там. А иначе продажниците под него , искат съд за Мангъров защото казва истината! Те също трябва да си понесат последствията! Но едва ли!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.