Кой лъже? Костадин Ангелов няма да отваря държавата, Деница Сачева разхлабва мерките?

0 946

Пълната липса на координирана държавна политика към коронавируса лъсна за пореден път от участието на новопокръстената гербаджийка Деница Сачева по Нова телевизия.

Докато вчера здравният министър категорично се обяви против разхлабването на мерките от 21 декември, което бе посрещнато с вълна от негативни реакции, днес Сачева съвсем угодно обяви, че това може да се случи.

Narod.bg пита – кой лъже?

Тепърва предстои да се обсъжда това, най-късно в четвъртък ще вземем решение – много са крехки тенденциите, за да отпуснем мерките, според мен. Така отговори заяви социалният министър Деница Сачева пред камерата на Нова на въпрос дали ще бъдат отпуснати ограничителните мерки от 21 декември.

Реклама

„Всичко зависи от здравните данни. Нагласата на повечето членове на кабинета е да започне поетапно, а не пълно отваряне след 21 декември“, изтъкна министър Сачева.

Друга пиар реплика изпусна координаторката на ГЕРБ за Добрич и бивша костовистка по темата за ваксините. Само преди дни тя бе категорична, че няма да се ваксинира, защото нямало нужда.

Днес запя друга песен.

Запитана дали ще се боцне срещу коронавируса, Сачева отвърна. „Аз по-скоро ще се ваксинирам, промених мнението си. Първоначално смятах, че трябва да събера повече информация. Никога не съм била против ваксините, убедена съм в ползата, за тези ваксини исках да получа повече информация“, метна поредната лъжа представителката на хунтата ГЕРБ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.