Само в Narod.bg: Кубрат Пулев става депутат от ГЕРБ, Бойко го пуска от страх, че губи София

2 14 823

След срамната загуба от Антъни Джошуа Кубрат Пулев приключва с професионалния бокс и влиза в политиката чрез шайката ГЕРБ. Това е най-актуалната версия за съдбата на Кобрата след поредната катастрофа на ринга в събота вечер, обясниха само пред Narod.bg източници от върховете на властта.

Според информаторите ни вече имало договорка с Бойко Борисов Кобрата да бъде намърдан на избираема позиция в листите на ГЕРБ в София за следващите избори.

Реклама

Читателите на Narod.bg твърдят, че боксьорът с манталитет на уличен побойник ще замести злощастния Калин Вельов, който на няколко пъти влиза и излиза от Народното събрание.

Така излича, че като депутат Кубрат Пулев ще влезе в парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта. Политическата клюка носи още, че Пулев получил депутатска оферта и от Слави Трифонов, но хитро отказал, като решил да заложи на сигурното предвид факта, че шайката ГЕРБ все още има някакви избиратели, а и изборните измами са специалитет на управляващата върхушка.

Бойко Борисов пък бил доволен от развоя, защото герберастите са на път да изгубят София. Затова на премиера от СИК му трябват нови популярни лица, които да изместят фокуса от корумпираните престъпници в обкръжението на Мутрата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.