Народът скочи срещу ГЕРБ: Оставихте ни без работа, как ще платим тока, храната свършва, убивате ни бавно!

6 19 371

Народът скочи срещу геноцида на ГЕРБ, оставил масово хората без работа! Поредната дивотия на здравния министър Костадин Ангелов, че държавата няма да отвори и след 21 декември под предлог коронавируса, буквално подпали социалните мрежи, видя Narod.bg.

Лошата вест предизвика порой от злостни коментари по близкия приятел на актьора Владо Карамазов. Narod.bg събра само няколко от тях, които са показателни за отношението на хората към престъпниците във властта:

Здравният министър знае ли, че 80% от народа е безработен и едва свързва двата края без пари? Тоя мухльо знае ли, че всички сметки стоят и чакат, спряха ми телефона, ще ми спрат и тока, водата не съм платила, провизии имам за два, максимум три дни, а пари не се очаква да вземем до… и аз не знам докога!

Кво правим, министърчета, докога ще ни мъчите и убивате бавно, но сигурно, децата ни полудяха, вкъщи не не говорим, че идват някакви празници…

Реклама

Само може да се молите Бог да ви прости, защото ние и децата ни няма да ви простим, пише например Виолета Димова.

Според Пламен Атанасов пък решенията се взимат не от правителството на хунтата ГЕРБ, а отвън – от Брюксел.

Маргарита Стефанова пък заключи, че беднотията, до която ни докараха крадците във властта, е причина безработна жена да нахлуе в магазин, за да го обере. „Знам, че това не е решение, гладен и беден не краде, не прости, той иска да работи. И това право е гарантирано по конституция. Това ли беше идеята на нова конституция”, пита риторично фейсбук потребителката.

6 Коментара
 1. Богомил казва

  Всички са прави, правителството изпълнява волята на ЕС, и не… Не бездействат, целенасочено праввт живота на народа труден, и не говоря само за работника, и за работодателите не е лесно, освен ако не са „съпартииници“ … Тая демокрация не ви ли прилича на (не социализма, които е бил земен рай за народа в сравнение със днешната нищета.) Тоталитаризъм от типа, които антикомунистите представят че е било едно време…

 2. Рали казва

  Вместо да въведат програма за изхранване на населението на хората без работа ,във всяко кметство да раздават продукти от първа необходимост ,и изплащане на ток и вода за да си сготвят хората,както е в другите държави ,те само си разпределят парите между свои приближени и държат хората умишлено гладни,ако не умрат от болест ,да умат от глад изтормозените и унижени българи.Геноцид.

 3. Ани Иванова казва

  Какви помощи от държавата чакаме.Аз съм с пожизнен ТЕЛК.На 62 год.безработна трайно и със пенсия от 227 лв.+50(подаянията) и нямам право на никаква соц.помощ.Ниту ток,парно,продукти от БЧК.Нищо.Съпругът ми болен-на 25.11.2020 год.втори път го върнаха от ТЕЛК заради документи ,който личният лекар е трябвало да го изпрати да се направят.Прехвърлят си топката,а народа мре гладен,болен и унизен.

 4. Данаил Лазаров казва

  Пак гласувайте за тях на изборите, че да ви мъчат още много!!! Долу ГЕРБ, оставка!

 5. Боклуци казва

  Борисов си прави екскурзии с джипката, геят дето е начело на здравеопазването се чуди с кой мъж да си легне, а хората се чудят как да вържат двата края. Оставка боклуци!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.