Ето как ни лекува хунтата: Бездомник във Варна умря пред болницата (ПЪРВА СНИМКА БЕЗ ЦЕНЗУРА)

2 3 267

Ето каква е медицината у нас след 11 години власт на хунтата ГЕРБ – мрем по стълбите на болниците! Последният фрапиращ случай е от Варна, където бездомник издъхна пред клиниката и трупът му стоя два часа като плашило, припомня Narod.bg.

Това е първата нецензурирана снимка на 66-годишния несретник, която публикуваме с риск да засегнем по-чувствителните читатели.

Както обикновено, всеки резил на престъпниците във властта завършва със „спешна проверка” по казуса с починалия мъж, оставен на стол пред варненска поликлиника. Близо 2 часа трупът е останал на стълбите, докато дойде линейка.

Ръководството на клиниката твърди, че това е нещастен случай, а не безотговорно отношение към пациента. Минути преди трагедията мъжът е излязъл от кабинета на личния си лекар.

Реклама

Кремена Ялнъзова и дъщеря й стават свидетели на ситуацията докато са в Четвърто ДКЦ във Варна за рентгенова снимка.

„Застанах на регистратурата и тогава влетя едно момиче, младо момиче и казва: Отвън има един починал човек, някой знае ли нещо? И тогава охраната каза: Да, да. Влязъл е вътре, излязъл, станало му лошо. Охраната каза, че е бил поне час и нещо с него, докато почине“, разказва Кремена. По-късно тялото продължавало да е там.

„Поликлиника, Спешно отделение,  самата болница, медицински центрове – да няма кой да ти помогне и да си умре сам като куче. Не вярвам да има човек, който да мисли, че това е нормално“, казва още Кремена.

66-годишният починал мъж е бездомен. Имал хронична бъбречна недостатъчност. Според личния му лекар е дошъл на преглед с оплаквания от болки в корема.

„Състоянието му беше добро, с нищо не показваше, че има някакви признаци да се случи фатален край“, оправда се д-р Силвия Тонова от болницата.

2 Коментара
  1. Анонимен казва

    УЖАСНА ТОВА Е УМРЯЛ МЪЖ!

  2. Справедливия казва

    Тази докторка в кавички е за затвора, ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ЗАЯВИ ПРЕД СЪДИЯ.
    ИМАЛА МНОГО КЛИЕНТИ И НЯМАЛО КАК ДА ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА ВСЕКИ!!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.