Проф. Евгений Дайнов: Малка неофашистка партийка може да бие ГЕРБ на изборите

0 2 756

Проф. Евгений Дайнов, преподавател по политически науки в Нов български университет, вещае, че малка неофашистка партийка (ВМРО, б.ред.) може дори да победи ГЕРБ на предстоящите избори, установи Narod.bg.

Причината е в играта на Красимир Каракачанов и сие по националистическата струна на българина покрай драмата с Република Северна Македония.

Възможно ли е изобщо това – прочетете мнението на проф. Дайнов:

В казуса с РСМ като в капка вода се вижда целият провал на българската образователна система, в която децата са научени да скандират, че България е на три морета и англичаните затова ни мразят от векове, но не знаят, че има три власти; и не са и чували за категоричните императиви на Кант.

Ето ви илюстрация за резултатите.

Реклама

1. Малка неофашистка партийка, понастоящем във властта внезапно разбира, че е под 4-процентовата бариера за влизане в следващия парламент.

2. Бидейки неофашистка, тази партийка решава да качи процент-два нагоре, като развихри националистическя буря – нещо, което се прави винаги в такива случаи и на Запад се преподава в училищата (така щото учениците, веднъж станали възрастни, да не се подвеждат).

3. Неофашистката партийка постига бурен успех, мнозинството българи се подреждат зад нейната буря и на секундата забравят, че допреди седмица-две са протестирали срещу управляващите, вкл. неофашистката партийка.

Защо ли на местните избори се чудех, как така прогресивната софийска общественост, след 4 години унищожителни критики срещу Фандъкова, пак си гласува за нея, за да пази тази добра жена софийския народ от комунистите.

Идват избори. Да не се окаже после, че МВРО има повече гласове и от ГЕРБ дори, защото Каракачанов ви опази от хищните македонци…

Щях да кажа „мислете с главите си“, ама като видях тия дни, какво има в тия глави… отказвам се. Ще мислите, както винаги, с гръбначния мозък и то – с онази му част, която е разположена точно над задните части…

А после пак соросоидите ще са ви виновни, че властта, избрана от вас, ви дере като гергьовски агнета…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.