ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ: Порно кукла в спалнята на премиера (СНИМКА)

1 5 603

Докато матр’яла кротко спеше, спокоен, че ваксините пътуват насам, шпионските набези срещу българския премиер не спират. Най-неочаквано той открил секс кукла, приседнала на спалнята му.

Тя била вкарана там от вражески елементи докато министър председателят обсъждал коронавируса на партия бридж белот с авери.

От НСО смятат, че куклата е била пренесена в дамска чанта в спаднало състояние и надута до работно състояние за задоволяване на „човешките потребности“ в самата спалня. С помпа или устно е надувана, засега експертите не могат да кажат.

На местопрестъплението – защото проникването на шпиони в спалнята на премиера е престъпление – се появил лично Кой? – точно така – главният прокурор. Светкавично организирал душене по горещи следи. Самият той се заел лично с учебниците на КГБ, по които и той бил обучаван в Симеоново. Там търсел руската връзка в новата провокация. Еврика, изкрещял българският Архимед на прокуратурата още на предговора, без да тича само по каскет из улиците в Бояна. Открил, че руснаците са вкарали секс-куклата, за да не си помисли премиерът, че може да спре Балкански поток за кефа на новия US-президент.Освен това, каквото и да преживее куклата в премиерската спалня, няма опасност да го разкаже, щото пластмасата не говори, нали?…

В разгара на разследването телефонът на главния прокурор зазвънял като на пожар, – разказа пред наш репортер член на разследващия екип, пожелал анонимност и солиден хонорар. Научаваме, че се обаждал неизвестен извършител от х-л „Берлин“. „Алоу, капут, да внимавате с куклата, че ми струва две хилядарки! Никакви следствени експерименти с нея и премиера, да го е.а в г..а… Спукате ли я, ще ви спукам и вас! Ясен ли съм?! Дайте изявление, че цялата работа е организирал президентът. Моите медии ще ударят тъпана. И никакви издънки, че както съм ви назначил, така ще ви бия шута и на двамата, мамка му!

Край на второ действие.

(Първо беше с пачките, кюлчетата, пищова и Мата Хари.)

Очаквайте в следващите дни развитие на случая по зададения сценарий. Възможно е интервю на премиера в „Der Spiegel“, может быт… Путин – Меркел: – Hallo Frau Merkel. Знаете как е.

ИЗПОВЕД

Искате да кажа без псувни.

Реклама

Става! Мога и така.

Но сега съм се захванал

Кукла някаква да нае.а…

Колко време съм отгоре,

Трудно е да кажа – на…

Двата крака са нагоре,

Яко куклата е.а…

Имам пълната подкрепа

На електората, да!

С пачки и кюлчета

С двеста ще го нае.а…

Д-р Димитър Попкутуев, „Фрогнюз”

1 Коментар
  1. […] Д-р Димитър Попкутуев, „Фрогнюз” и народ […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.